Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Nisan Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Nisan Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
31.03.2023 - 18:03

1 Nisan Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Nisan Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün aşk hayatın ve çocukların senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Eğer bir sağlık gündemin varsa çözüm bulabilirsin. Öğle saatlerinde de beklenmedik para çıkışların olabilir. Aynı zamanda partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Çocuklarının sürpriz masrafları da olabilir. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatım açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinden yardım ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün evin, ailen ve gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, çözüm bulabilirsin. Öğle saatlerinde de aile bireylerinle ilişkilerinde bir miktar gerginlik yaşanabilir ve anlaşmazlıklar olabilir. Maddi konularla ilgili de bazı streslerin olabilir. Beklenmedik ve sürpriz gelişen durumlar olabilir. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün yakın çevren, kardeşlerin, akrabaların, iletişimin, eğitimin ve seyahatlerin senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, bir tanıdığının veya yakınının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde de sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde pürüzler ve stresler yaşanabilir. Agresif yaklaşımların, ani çıkışların ve iletişim problemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve sosyal çevrenle iletişimin hareketleniyor. Sosyal çevrenden yardım ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün maddi konular ve sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da kariyerinle ilgili bir gündemin olabilir. İşinle veyahut sağlığınla ilgili bir sorununu çözebilirsin. Öğle saatlerinde de sosyal çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Sürpriz karşılaşmalar yaşaman mümkün. Arkadaşlarınla ilişkilerinde birtakım pürüzler ve anlaşmazlıklar da yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde turizm, yayıncılık ya da eğitimle ilgili bir sorunu çözüme kavuşturabilirsin. Sağlığınla ilgili bir konuda da çözüme ulaşabilir, iyileşme sağlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise ilişkilerinle ya da maddi konularla ilgili birtakım streslerin olabilir. Beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar ya da fevri çıkışlar yaşanabilir. Maddi konularla ilgili de sürprizlere açık olmanda fayda var. Akşam saatlerinde ise eğitimle, seyahatle ya da yayıncılıkla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda uzaklardaki bir tanıdığından yardım, destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili bir gündemin olabilir, çözüm bulabilirsin. Aynı zamanda finansal konularınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde yurtdışı bağlantılı konularla, eğitimle, seyahatle, yayıncılıkla ilgili beklenmedik durumlar, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilişkilerinde bazı pürüzler ve stresler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularınla ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sosyal ilişkilerin, sosyal çevren ve sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, bir tanıdığının sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Aynı zamanda partnerinle ilişkindeki sorunları onarabilirsin. Öğle saatlerinde de maddi konularla ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşman mümkün. Sürpriz para çıkışların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal ve özel ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız bir Terazi isen, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün işin, kariyerin ve sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, psikolojik ya da fiziksel sağlığına ilgili bir gündemin olabilir. Evcil hayvanlarının sağlığıyla da ilgilenebilirsin. Öğle saatlerinde ise partnerinle ilişkinde bazı gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise sağlığın, günlük işlerin ve mental sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini daha iyimser ve neşeli hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün seyahat, eğitim ve yayıncılık senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ilişkini onarabilir ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsin. Öğle saatlerinde işinle, maddi konularınla ya da ilişkilerinle ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. İlişkilerinde agresif yaklaşımlarının olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Çocuğunun eğitimiyle ilgili güzel gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün maddi konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Ailenle ilişkilerini de onarman mümkün. Öğle saatlerinde, partnerinle veya çocuğunla ilişkinde birtakım streslerin olabilir. Sürpriz gelişmelere, beklenmedik durumlara açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise evinle, gayrimenkulle ya da ailenle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün ikili ilişkilerin, evliliğin ve özel hayatın senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, iletişim ya da ulaşımla ilgili sorunlarını çözüme kavuşturabilirsin. Eşinin ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili de güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde gerginlikler ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle iletişimin yoğun ve iyimser olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla da bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sağlığın ve günlük işlerin senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve sağlık sorunlarını çözüme kavuşturabilirsin. Parasal konulardaki kaygılarını da yatıştırabilirsin. Öğle saatlerinde, yakın çevrendeki kişilerle iletişiminde birtakım pürüzlerin, fevri çıkışların, anlaşmazlıkların olabilir. Sürpriz gelişmelere açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise işin, sağlığın ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın