Görüş Bildir
Haberler
Güneş Enerjisiyle Şarj Olan Minimalist Akıllı Saat

Güneş Enerjisiyle Şarj Olan Minimalist Akıllı Saat

Batuhan
30.12.2014 - 17:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı saatlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son günlerde popülerliğini artıran akıllı saatlerin en son örneği ise Indiegogo platformu üzerinden sunulan Nevo . Minimalist ve klasik tasarımıyla Withings ’in geçtiğimiz haziran ayında duyurduğu Activité modelini andıran saat, akıllı saatlerden aşina olduğumuz özelliklerle birlikte geliyor.

Aktivite takibi yapabilen ve telefona gelen arama ve mesaj bildirimleri titreşimle uyaran saat adım sayısı, yürünen veya koşulan mesafe, gün içinde ne kadar kalori harcandığı gibi yeteneklere sahip. Kullanıcılar attıkları adım sayısı ve gün içerisinde ne kadar kalori harcadıklarını saat ve dakika göstergesi üzerinde yer alan LED ışıklar sayesinde basit bir şekilde görebiliyor. Bluetooth üzerinden akıllı telefonlarla iletişim kuran saatte renkli LED’ler de opsiyonel olarak kullanıcılara sunuluyor.

Saatte zaman işleyişi için 5 yıla varan, akıllı özellikler içinse 6 aya varan kullanım imkanı sunan iki ayrı pil bulunuyor. Mevcut model haricinde güneş enerjisiyle şarj olan bir model de yer alıyor. Üretim için gerekli fonu çoktan geride bırakan siyah, lacivert ve açık kahverengi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan Nevo, 199 dolardan mart ayında piyasaya sürülecek. Ağustos ayında satışa sunulacak güneş enerjisiyle şarj olan modelin fiyatı ise 249 dolar .

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/gunes-enerjisiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0