Görüş Bildir
Haberler
Gündeme Bomba Gibi Düşen IŞİD İddası !

Gündeme Bomba Gibi Düşen IŞİD İddası !

bugünkü haberler1
26.02.2015 - 11:28 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 11:42

Gündeme Bomba Gibi Düşen IŞİD İddası !

Işid ve Ortadoğu ile ilgili gün geçmiyorki yeni bir olay yaşanmasın.Ancak bu seferki diğerlerinden çok öte birşey.İddaya göre Işid Batı'dan silah yardımı alıyor.Hem de bu silah yardımı küçümsenecek cinsten değil.Koalisyon güçlerinin saldırılarından itibaren toprak büyüklüğünü üç katına çıkaran Işid'in altından böyle birşeyin çıkacağı zaten tahmin ediliyordu.Ancak artık bir nevi resmiyete kavuşması gündeme adeta bomba gibi düştü desek az söylemiş olmayız.

Irak Parlamentosu Ulusal Güvenlik ve Savunma Komitesi Başkanı Hakem El-Zameli, Irak Ordusu'nun, IŞİD üyesi teröristlere silah taşıyan iki İngiliz uçağını El-Anbar bölgesinde vurarak düşürdüğünü söyledi.El-Zameli, 'Irak Parlamentosu Ulusal Güvenlik ve Savunma Komitesi, IŞİD'e silah taşırken düşürülen iki İngiliz uçağının fotoğraflarına ulaştı. Irak Parlamentosu, bu konuda Londra'dan açıklama istedi'' dedi. 

El-Zameli şunları söyledi:'ABD, Kerbela ve Bağdat'a yakın olan El-Anbar bölgesindeki kaos ortamının sürmesini istiyor. Ayrıca IŞİD krizinin sona ermemesi için de çaba harcıyor. Koalisyon ülkeleri, ABD'nin bilgisi kapsamında IŞİD'e silah desteği veriyor. Terör örgütü IŞİD'in denetiminden kurtarılan bölgelerde de ABD, Avrupa ülkeleri ve İsrail yapımı mühimmat bulunuyor.'

Kaynak: http://www.bugunkuhaberler.com/dunya/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0