Görüş Bildir
Haberler
Gülüşünüzle Etkilemenin Püf Noktaları

Gülüşünüzle Etkilemenin Püf Noktaları

Serkan Demir
12.11.2014 - 00:11 Son Güncelleme: 01.12.2014 - 15:59

Işıltınızı yansıtan, şıklığınızı tamamlayan, sizi en güzel gösteren aksesuarınız gülüşünüzdür. Bembeyaz inci gibi dişlere kim sahip olmak istemez ki? Evde kendimizinkolaylıkla hazırlayabileceği kürlerle bembeyaz dişlere sahip olmak çok kolay, hem de tonla para harcamak zorunda kalmadan… Gülüşünüzle herkesi büyülemek sizin elinizde…

Doğal Diş Beyazlatıcı Kürler

Ayda bir kez dişlerinizi çilek ve karbonatla hazırlayacağınız kür ile fırçalayın. Farkı hemen göreceksiniz. Çileği çatal yardımıyla ezin, püre haline getirin, içine yaklaşık yarım çay kaşığı karbonat katın. Macun haline getirin.. Önce bu kürle, daha sonra diş macununuz ile dişlerinizi fırçalayın.

Diğer diş beyazlatma yöntemninde ise, kabartma tozunun mucizesinden yararlanabilirsiniz. Kabartma tozuna, az miktarda bal ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Daha sonra diş fırçanız ile dişlerinizi iyice fırçalayın.

Dişlerinizi ara sıra sofra tuzu ile fırçalayarakta beyazlatmanız mümkün. Ayrıca tuz diş etleri iltihaplarında ödemi azaltıcı etkiye sahiptir. Bir tatlı kaşığı karbonata, bir miktar tuz katın ve birkaç damla elma sirkesi damlatın. Dişlerinizi bu karışımla fırçalayın.

Kaynak: http://vaybe.net/gulusunuzle-etkileme...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın