Görüş Bildir
Haberler
Gülben Ergen Tarkan'a Destek Verdi: ''Hepsi Haftaya Ezberlemiş Olur'

Gülben Ergen Tarkan'a Destek Verdi: ''Hepsi Haftaya Ezberlemiş Olur'

Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek', tüm Türkiye'nin gündeminde yer alıyor. 2017'den beri sessizliğini koruyan Tarkan, yeni şarkısı 'Geççek' ile yeniden zirveye oturdu. Şarkının politik mesajlar içerdiği iddia edildiği için en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. #Tarkan ve #Geççek etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Tarkan büyük bir kısmın beğenisini ve desteğini kazanırken bir kesimden de ağır eleştirilere maruz kalıyor. Geççek şarkısına milletvekillerinden şarkıcılara birçok ünlü isim yorumlar yağdırdı. Son olarak şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, 'Geççek' üzerinden Tarkan'a destek verdi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Gülben Ergen, ''Hepsi haftaya ezberlemiş olur' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de ilk defa yayımlandı. Geççek şarkının klibi yayınlanmasının ardından 24 saat içinde dünyada en çok izlenen 2. video klip ve en çok beğeni alan 1. video oldu.  Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek'in yankıları sürerken birçok ünlü isimden destek mesajları gelmeye devam ediyor. Destek veren isimlerden biri de oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen oldu.

''Hepsi Haftaya Ezberlemiş Olur'

''Hepsi Haftaya Ezberlemiş Olur'

Megastar'a eleştirilerde bulunan gibi sanatçıya destek verenlerde oldu. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen destekçilerden biri oldu. Ergen 'Özetle herkes Tarkan'ı ve müziğini konuşuyor. Üretim ve müzik konuşuluyor. Beğeneni, eleştireni hepsi haftaya ezberlemiş olur. #Geççek yolu açık olsun. #TarkanGeççek' ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen'in Tarkan Paylaşımı

Megastar'a Destek Artıyor!

Megastar'a Destek Artıyor!

Tarkan'a Gülşen, Selda Bağcan, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Onur Akın, İlyas Salman ve Sibel Can gibi ünlü isimlerden de destek geldi.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın