Görüş Bildir
Haberler
Gözünü Bize de Dikmesinden Korktuğumuz Jared Leto'nun "Yok Artık" Dedirten 21 Sevgilisi

etiket Gözünü Bize de Dikmesinden Korktuğumuz Jared Leto'nun "Yok Artık" Dedirten 21 Sevgilisi

Borgen
30.10.2016 - 12:36

44 yaşındaki yarı müzisyen yarı oyuncu Jared Leto'nun her iki camiada da büyük bir şekli olsa gerek ki kadınlarla arası bu kadar iyi. Çoğunu yakından tanıdığımız, ünlü güzel kadın deyince ilk aklımıza gelen isimlerle beraber olan Leto'nun ”bizim bildiğimiz” 21 sevgilisini listeledik. Okurken 'Yok artık, onunla da mı?' diye isyan etme hakkınız sonuna kadar mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cameron Diaz

1. Cameron Diaz

Leto'nun Thirty Seconds to Mars grubuyla şarkıcılığa adım attığı yıllarda Cameron Diaz ile dört sene süren bir birlikteliği oldu. İkili nişan bile yaptı.

2. Soleil Moon Frye

2. Soleil Moon Frye

44 yaşındaki Leto'nun henüz tıfıl olduğu ve tanınmadığı dönemlerde Soleil Moon Fryre ile adı geçiyordu.

3. Angelina Jolie

3. Angelina Jolie

2003'de yılında Alexander filminde rol arkadaşlığı yaptığı Angelina Jolie ile de kısa bir süreliğine ismi anıldı.

4. Rosario Dawson

4. Rosario Dawson

Leto, yine aynı filmdeki bir diğer rol arkadaşı Rosario Dawson ile de beraber oldu. Bu iki yakınlaşmadan hangisi önce yaşandı bilmiyoruz.

5. Britney Spears

5. Britney Spears

Ünlü aktör popülerlik seviyesini iyice arttırdığı bu yıllarda kendisinden on yaş küçük olan pop şarkıcısı Britney Spears ile de ufak bir kaçamak yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Scarlett Johansson

6. Scarlett Johansson

Leto'nun hızına yetişemiyoruz. 2004'de Scarlett Johansson ile sevgili olan Leto, 2012'de yeniden güzel oyuncu ile beraber görüntülendi. İkili şimdiyse arkadaş olarak ilişkilerini sürdüyor.

7. Tila Tequila

7. Tila Tequila

Sosyal medyanın ilk ünlülerinden olan Tila Tequila, 44 yaşındaki Leto'nun 2005-2007 yılları arasında görüştüğü isimlerden biriydi.

8. Ashley Olsen

8. Ashley Olsen

Yaşıtlarındansa kendinden genç kadınlarla birlikte olmayı adet edinen Leto, 2005'de eski çocuk oyuncu Ashley Olsen ile de kısa bir dönem beraber oldu.

9. Lindsay Lohan

9. Lindsay Lohan

Leto, kendisi gibi karşı cinsle münasebet konusunda oldukça başarılı olan  Lindsay Lohan ile de sevgili oldu. Chapter 27 filminin çekimleri sırasında ve sonrasında ikili çokça kez birlikte görüldü.

10. Jessica Simpson

10. Jessica Simpson

36 yaşındaki şarkıcı Jessica Simpson da Jared Leto'nun kısa süreli ilişkilerinden biriydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sharon Stone

11. Sharon Stone

Leto için genelde kendisinden yaşça küçük kadınlarla beraber oluyor demiştik ama bu sefer kendisinden 14 yaş büyük olan Sharon Stone'a sıra geldi. 2006'da bir barda tanışan ve flörtleşen ikilinin daha sonra neler yaptığı konusunda kesin bilgiye sahip değiliz.

12. Paris Hilton

12. Paris Hilton

2008'de öpüşürken kameralara yakalanan ikilinin sevgili olma gibi bir durumları olmadı. Leto'nun hızlı ve genelde kısa süreli birliktelikleri sevdiğinin teyitlerinden biri de Paris Hilton diyebiliriz.

13. Anne Vyalitsyna

13. Anne Vyalitsyna

Adam Levine'in eski sevgilisi olarak bildiğimiz Rus model Anne Vyalitsyna da Jared Leto'nun beraber olduğu isimlerden biri.

14. Anastasia Krivosheeva

14. Anastasia Krivosheeva

44 yaşındaki Leto, kendisinden yirmi yaş küçük ve Vyalitsyna gibi bir Rus model olan Anastasia Krivosheeva ile iki senelik gelgitlerle dolu bir ilişki yaşadı.

15. Alexa Chung

15. Alexa Chung

Britanyalı televizyon sunucusu Alexa Chung ile Leto'nun arkadaş olduklarını biliyorduk ama 2013'de onları sevgili olarak gördük. Tabii yine oldukça kısa bir süreliğine.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Lupita Nyong'o

16. Lupita Nyong'o

2014 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan Meksika doğumlu Kenyalı aktrist Lupita Nyong'o ile aynı sene En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Jared Leto sevgili olmasın da biz mi olalım.

17. Emilia Clarke

17. Emilia Clarke

Leto, Ejderhaların Anası ile de yakınlaşmaktan çekinmemiş. Sanat camiasındaki neredeyse her güzel kadınla adı geçen Leto'nun Clarke'la da isminin anılmaması düşünülemezdi zaten.

18. Miley Cyrus

18. Miley Cyrus

Hem şarkıcı hem oyuncu olunca iki taraftan isimlerle de diyaloglar kolaylaşıyor tabii. İlişkiler konusunda da oldukça rahat olan bu ikili kısa bir süre beraber takıldı.

19. Katy Perry

19. Katy Perry

32 yaşındaki ABD'li şarkıcı Katy Perry, John Mayer ile ilişkisinin bitmesinin ardından Jared Leto ile yakınlaşmıştı.

20. Dimphy Janse

20. Dimphy Janse

Dimphy Janse'nin sosyal medyada Leto ile bir fotoğrafını paylaşması beraberinde aşk dedikodularını da getirdi. Söz konusu Jared olunca pek bir şey diyemiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Valery Kaufman

21. Valery Kaufman

Rus modellere karşı yüksek ilgiye sahip olduğunu bildiğimiz Leto'yu en son 26 yaşındaki Rus model Valery Kaufman ile gördük.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1182
338
272
208
147
113
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyşey

bize göz dikmesinden niye korkalım aq Allah için diksin

bayan kahkaha

yoo dikebilir no problem

Marylin

Vampir kanı mı içmiş acaba niye 44 ken 25 gibi gösteriyor? Neredeyse Leo Di Caprioyu geçmiş çapkınlık konusunda :D