Görüş Bildir
Haberler
Cezaevi Firarisiymiş! Savcı Cübbesiyle Kamu Kurumlarını Bile Dolandıran Sahtekar Yakalandı

etiket Cezaevi Firarisiymiş! Savcı Cübbesiyle Kamu Kurumlarını Bile Dolandıran Sahtekar Yakalandı

Emre Ordu
30.11.2018 - 00:04 Son Güncelleme: 30.11.2018 - 17:04

Kendisini savcı olarak tanıtıp hakim-savcı cübbesi ile vatandaşları, hatta kamu kurumlarını bile dolandırdığı tespit edilen Seher Güner, polisin operasyonuyla yakalandı. Güner'in ilkokul mezunu olduğu, 19 ayrı suçtan arama kaydı bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis 2 aydır peşindeydi

Polis 2 aydır peşindeydi

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Ankara, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Kocaeli’de çok sayıda kişi ile bazı kamu kurumlarından, kendisini savcı olarak tanıtan bir kadın tarafından dolandırıldıkları şikayeti üzerine Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri çalışma başlattı. Polis, 2 aylık teknik-fiziki takibin ardından dolandırıcı Seher Güner’in(50) Mamak’ta kaldığı yeri belirledi.

Tutuklandı

Tutuklandı

Takipten kaçmak için kendi adına telefon kullanmayan, sürekli adres değiştiren Güner, yapılan baskın ile yakalandı. Güner’in gözaltı yapan polise de “Ben savcıyım, siz kim oluyorsunuz da beni yakalıyorsunuz” diye çıkıştığı öğrenildi. Emniyette sorgulanan Güner, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlkokul mezunu olduğu ortaya çıktı

İlkokul mezunu olduğu ortaya çıktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlkokul mezunu olduğu öğrenilen Güner’in “evrakta sahtecilik”, “dolandırıcılık”, “sahte kimlik düzenleme” gibi 19 ayrı suçtan araması olduğu, cezaevinden de firar ettiği belirlendi. Sosyal medya hesapların Savcı-hakkim cübbesiyle çektirdiği fotoğrafları kullanan Güner’in, çok sayıda kişiyi ve kamu-kurum kuruluşunu da dolandırdığı ortaya çıktı.

Evlilik vaadiyle de dolandırmış

Evlilik vaadiyle de dolandırmış

Evlilik sitelerinde sahte ad-soyad ve takma isimlerle hesaplar açan Güner’in, burada da cübbeli fotoğraflarını koyup, savcı olarak kendisini tanıtarak evlenme isteyen kişilerle bağlantıya geçtiği öğrenildi. Söz konusu kişilerden evlilik vaadiyle para aldığı belirlenen Güner’in ardından kayıplara karıştığı kaydedildi. Güner’in daha önce de resmi olarak 3 evlilik yapıp, boşandığı da ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
147
59
30
29
14
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

evlilik sitesine cübbeli fotoğraf koymuş.adamda inanıp para yollamış.kusura bakmayın ama ben kadına kızamayacağım :)

Aysun Bulut

La casa de Güner.Ablanın resme bir bakın pek bir minnoş:)

Bozkurt

"Kamu kurumlarını bile..." derken çok ağır bir cümle kurmuyorsunuz aslında. 20 yaşına gelmemiş ergenin biri, Çin'den sipariş ettiği anakartı yerli ve milli d... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Çin menşeili anakart desteği diyince aklıma geldi.Zamanında (12-13 yıl kadar önce )programlama ile alakalı davet edildiğim bir iş görüşmesinde aradıkları kiş... Devamını Gör