Görüş Bildir
Haberler
Görsel Efektle Gençleştirmenin Geldiği Son Nokta

Görsel Efektle Gençleştirmenin Geldiği Son Nokta

ATKN
24.07.2015 - 10:17

İnsanları bir fotoğrafta yaşlandırmak, gençleştirmeye göre kısmen daha kolay. Birkaç çizgi ekleyerek birine olduğundan daha yaşlı bir görünüm vermek mümkün olabiliyor. Ancak yaşlı birini gerçekçi bir şekilde gençleştirmek ve bunu videoda yapmak pek de rastlanılan türden bir şey değil. Dijital sanatçı Rousselos Aravantinos‘un yayınladığı 30 saniyelik video, günümüzdeki teknolojiyle insanların nasıl gençleştirilebileceği gözler önüne seriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nuke ve Mocha Pro isimli yazılımlar aracılığıyla hazırlanan videoda Michele Valley isimli oyuncunun gençleştirilmiş hali görülüyor. Nikon V1 aynasız makineyle çekilen görüntüler üzerinde çalışan Aravantinos, yüzdeki bazı izleri işini zorlaştırmamak adına çalışmaya dahil etmediğini ve yapılacak birkaç şey daha kalmış olmasına rağmen bunlarla zaman kaybetmeden videoyu yayınladığını belirtiyor. 

Söz konusu çalışmanın görsel efekt olduğunu anlamak ilk aşamada neredeyse imkansız oluyor. Özellikle de bu çalışmayı yapanın tek kişi olduğunu göz önüne alırsak büyük bir ekiple neler yapılabileceğini anlamak çok daha net bir şekilde anlamak mümkün.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0