Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
26.09.2021 - 19:12

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ramazan'ın evden gitmesi üzerine annesi kendinden geçer.  Selami'nin karısı çocuk yapmak için baskı yaparken Selami'nin başı derttedir. Veysel ve karısı ise erkek sandıkları çocuklarının kız olduğunu öğrenirler. İşte Gönül Dağı 34. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

apımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Ramazan’ın Asuman’ı kaçırması kasabada işlerin karışmasına neden olmuştur. Taner ve Veysel bir yandan bu durumu toparlamak için çabalarken öbür yandan Münir’in duymaması için uğraşırlar. Ancak Münir her şeyi öğrenir ve işler iyice çıkmaza girer. Bu karışıklıkta   Asuman ve Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?  

Kasabada kalma kararının ardından Dilek ve Taner’in alacağı karar ne olacaktır?  Ailesiyle ilgili gerçeklerin izinde ilerleyen Kenan, amacına ulaşabilecek midir?  

Minibüs ihalesinin zamanı gelmiştir. Sefer ihaleyi almak için hazırlık yapar fakat bu defa karşısında dişli bir rakip vardır. Sefer ihaleyi alabilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın