Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 104. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gönül Dağı 104. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
11.09.2023 - 08:20

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, yeni sezon ilk bölümüyle cumartesi akşamı ekranlara geldi. Başrollerinde Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı dizinin 104. bölümü büyük ilgiyle takip edildi. . Gönül Dağı'nın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gönül Dağı 104. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 104. bölüm

Gönül Dağı 104. bölüm

Sezon finalini 25 Haziran'da yapan ve 103. bölümü ile tatile giren dizide yeni sezon başladı. 104. bölüm yine takipçilerini ekran başına kilitledi.

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Gedelli Kasabası, yılların eskitemediği güzelliğiyle hala aynıdır... Amcaoğulları, hayalini kurdukları Bilişim Vadisi'ni nihayet hayata geçirmişlerdir. Ancak TVR'nin roket çalışmaları, beklenmeyen bir tehlike ile karşı karşıyadır. Roketin düşüşünün önlenmesi nasıl sağlanacak? Amcaoğullarının çocukları okula başlama heyecanı içerisindedir. Okulun ilk gününde neler yaşanacak? Selma Öğretmen, yıllar önce verdiği sözü yerine getirmiştir. Ancak Ali'nin getirdiği haber, Selma'yı beklenmedik bir durumun içine sürükler. Peki, Ali'nin bir sonraki adımı ne olacak?

Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı son bölüm izle

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın