Görüş Bildir
Haberler
Göbek Nasıl Eritilir ?

Göbek Nasıl Eritilir ?

Kartal Yildirim
05.04.2015 - 15:58 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 17:48

Göbek Nasıl Eritilir ?

Sizi rahatsız eden göbeğinizden kurtulmanın basit yolları

Yaz mevsiminde hem kadınların hem de erkeklerin en büyük problemi kilolarıdır. Özellikle de göbek hem kadında hem de erkekte başlıca sorundur.

Göbeğinizden kurtulmak için 9 yol var. İşte o 9 tüyo;

Yiyecekler

Fasulye, nohut, Mercimek gibi gıdalarla kiraz, çilek, vişne gibi küçük meyveler en iyi besinlerdir. Kuru fasulye, böğürtlen, kuru kayısı, kış meyvelerinin taze sıkılmış suları kilo vermek için en etkili yiyecekler olarak sıralanmakta.

Bu yiyecekler sizin tok hissetmenizi sağladığından kilo vermenize yardımcı olurlar. Bunlardan günde 25 gr ile 35 gr kadar tüketmeniz gerekiyor. Hiç yememek ise kesinlikle doğru değil. Çok acıktığınız için belinizi kalınlaştıran çok yağlı, karbonhidrat veya proteinli besinler yemenize sebep olabilir.

İçecekler

Buzlu soğuk Su en iyi içecektir. Kalorisi yoktur, midenizde doygunluk hissine sebep olur ve daha az yersiniz. Adet öncesi dönemi rahat geçirmenizi de sağlar.

Buzlu su içtiğiniz zaman, vücudunuzun ısınmak için eka kalori harcadığını da unutmayın. Zayıflamak istiyorsanız Alkol tüketmeyin.. Likör ve bira kandaki kortisol seviyesini yükseltir ve yağların göbek çevresinde toplanmasına sebep olur.

Vitaminler

Kalsiyum kemiklerinizi koruyup omurgada çatlaklara sebep olan osteoporozu önler. Bu sistem çöküğünde göbeğiniz dışarı fırlar. Eğer 50 yaşına yakın ya da daha yaşlı bir kadınsanız günde 1500 mg kalsiyum almalısınız.

50 yaş altındaki erkek ve kadınlar için günde 1000 mg kalsiyum almaları tavsiye ediliyor. Göbek ya da bel çevresinden zayıflamak için zayıflama ilaçları kullanmayınız. Bu sizi cezbeden ilaçlar egzersiz ya da doğru beslenme desteği olmadan hiç bir işe yaramazlar.

Kaynak: http://zayiflopedi.com/gobek-nasil-er...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın