Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Uçkurunun Dikine Gittiği İçin Metresi Tarafından Hayatı Mahvolan Gebeş Adam

etiket Gerçek Kesit: Uçkurunun Dikine Gittiği İçin Metresi Tarafından Hayatı Mahvolan Gebeş Adam

Eda Aytekin
26.07.2019 - 15:45 Son Güncelleme: 26.07.2019 - 20:25

Sarı Bıyık yeni bir macerayla karşımızda ama bu seferki farklı 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Yine dizlerimizi bisikletten düşmüş gibi yara yapan bir bölümle karşınızdayız. Bu bölümümüzün adı İHTİRASIN BEDELİ. Ve evet, yine bir uçkur skandalı var...

2. Dizinin demirbaş eşyalarından olan bu hışırtılı eşofmanın bugünkü konuğu Ebru. İnsan yatakta o eşofmanla yatar mı diye sormadan yanındaki sarı lolipopa geçelim: Karşınızda tekstilci iş adamlarımızdan röfleli Cengiz.

3. Bu Cengizgiller, resmen yarım yağlı süt reklamındaki aileler gibiler. Allahım o ne mutluluk, o ne huzur... Cenneti sadece bu üçüne müjdelemişler sanırsınız, öyle bir rahatlık. Açıkçası bu benim biraz sinirimi bozdu.

4. Cengiz'in bornoz, çeyizlik havlu ürettiği fabrikasında her şey var ama bilin bakalım ne yok? Evet, bilemediniz: Sekreter... Cengiz karısına bu yokluktan bahsediyor, karısı "Çok güzel sekreter alma sakın haaa... Aman neyse sen dürüst bir adamsın zaten" diyor, Cengiz de "Sen de çok güzelsin aşkım muaaah" diyor. Yalancı köpek seni, sen daha dur.

5. Neyse, Cengiz gazeteye verdiği ilan doğrultusunda sekreter adayı Filiz'le görüşüyor. Görüşme şu şekilde ilerliyor: "Okudun mu? Yok! Tecrübe var mı? Yok! Bilgisayar kullanabiling? Yok! Anlaştık o zaman, hayırlı olsun yeni işiniz..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günlerden sonra Cengiz "Hanım, Ukrayna'da bayii toplantısı var. Hamdi Abiler oteli falan ayarlamış, çok acil iş seyahatine çıkıyorum" diyor. Karısı da "Ah canım kocam, ekmek parası için kıçını yırtıyor resmen" diye saftrik düşüncelere kapılıyor. Vah yazık!

7. Cengiz not tutsun diye sekreteri Filiz'i de götürüyor iş seyahatine. Üzeyir Garih misin lan sen Cengiz? Altı üstü "ipliğin kilosunu kaçtan verirsin?" diye soracağın bir iş yapıyosun, neyin notu? Bu arada içmeye başladıklarını görmüşsünüzdür...

8. Sen bunlar içmeye odada devam etmesinler mi? Yani bu bana sürpriz olmadı çünkü çok fazla Cüneyt Arkın - Ahu Tuğba filmi seyretmiş biriyim... Neyse, Filiz alkolün verdiği yetkiye dayanarak Bengal Kaplanı gibi Cengiz'in üstüne atlıyor. You lucky bastard!

9. Uzun zamandır seks yapmamış bir erkeğe her şeyi yaptırabileceğinin bilincinde olan Filiz, Cengiz'e önce bir çay söylüyor. Sonra da "Aşşşşırı güzel bir mont beğendim, al onu bana!" diyor. Cengiz hemen çeki kesip testosteronlarına ıslak imza attırıyor.

10. Bu arada ustabaşı giriyor Cengiz'in odasına. "Bak Beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. Binlerce kişi calışıyor emrinde. Bu karı gelip bana nasıl bağırır ha Cengiz Bey? Sıçarım sizin yapacağınız işe, istifa ediyorum ben!" diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cengiz, ustadan duyduklarına inanamıyor. Hemen Filiz'i yanına çağırıp neler olduğunu soruyor. Filiz diyor ki "Valla hallerim var benim, canım istedi bağırdım. Eğer bana %20 hisse vermezsen çirkefliğin kralını yaparım burda" diyor.

12. Bakın burada bir adet geri zekalı görüyorsunuz... Sarışın olan...

13. Filiz hemen gidip taksitle döpiyes alıyor kendine. İşçileri ayakkabısının topuğuyla hırpalamak için yanıp tutuşuyor resmen. "Bi tanesi selam verse de işten kovsam ya offff çok canım çekti" gibi düşüncelere dalıyor.

14. Cengiz iş yerinden evini arıyor ve eşi Ebru'ya "Hanım, Japonlar geldi fabrika için. Akşam onları yemeğe götürüp dolar ve yen paritesinden bahsedeceğiz. Sonra da mecburen masaj salonuna götü..." Immmhh pardon! Yani böyle bi şey diyor işte...

15. Uçkurunun götürdüğü yere giden Cengiz, Filiz'le gebeşler gibi eğleniyor ve karısını çatır çatır aldatıyor. Bu boku yiyenler dünyada gün yüzü görmezler arkadaşlar, bakın bu da kamu spotu olsun hepimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Filiz yine dünkü günah gecesinden sonra ıvırım bitti, zıvırım bitti diyerek Cengiz'den aldığı çekleri alnına yapıştırıyor. Çekler testosteron imzalı, bunu hatırlamış olmanız lazım.

17. Hahahha... Söğüşçü Filiz Usta, Cengiz'den aldığı paraları kiminle yiyor dersiniz? Tabii ki Kaleci Saçlı Adamla. İhanette altın vuruş diye buna derim dostlar!

18. Cengiz, kendine tuttuğu garsoniyerde Filiz'i tüm gece boyunca bekliyor fakat Filiz o sırada Kaleci Saçlı Adam'ın ensesinden şarap ırmakları yapmakla meşguldu. "Niye gelmedin gece?" diyor Cengiz, Filiz'in cevabı gayet net: "Hissemi %50'ye çıkarsaydın o zaman sen de!" Vaaaaoouvvvvvvv!

19. Cengiz bi ara "Lan benim bir karım, bir çocuğum ve dolayısıyla da ailem vardı. Noldu onlara acaba?" diye düşünüyor. Cengiz alıyor kertenkele ailesini, 20 günlük kaplıca tatiline götürüyor. Kendisi jakuzide tepişen Cengiz, ailesine kaplıcayı reva görüyor! Pis herif pis pis pis!

20. Bu arada 20 günlük tatilde işler yürüsün diye Filiz'e imza yetkisini de çakıyor mu Cengiz? Bir adam ancak bu kadar mal olabilir sevgili dostlar. Yılan Filiz'in "Sizi imza sirkülerimle döverim lan fakirler!" yürüyüşüne dikkat etmeniz lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Tatilden dönen gerzomat Cengiz "Ben ne bok yedim Allahım, şeyimin sözünü dinledim de ocağıma incir ağacı diktim" diyerek başlıyor kafayı çekmeye. Çek çek, Allah çektirmesin mal seni!

22. Karaya vuran sarı balinamız, salonda hayatının içine nasıl sıçtığını düşünürken uyuyakalıyor. Şunun tipine bi bakın ya, alkolle karışık ayak kokusu geliyor insanın burnuna resmen.

23. Cennette kadro varsa bu kadına da bir adet meleklik daire başkanlığı verilmeli. Leş kocasına diyor ki "Kahvaltı hazırlayım mı sana?" Ya yenge adam 7/24 cünup geziyor, buna mı hazırlayacan kahvaltı? Bok yesin kendisi.

24. Kafasına göre iplik siparişi veren, işçilerin beynini topuklu ayakkabısıyla delen Filiz, bu sefer de "Evimi çivit maviye boyatacam, git boyacı bul diyor" Cengiz'e. Cengiz sen buna layıksın işte koçum!

25. Köle Cengiz hemen boyacısına gidiyor, "Bizim ev çivit maviye boyanacak" diyor ve adresi adamın önüne koyuyor. Bu boyacının duvarları ve Cengiz'in hayatını bok edeceği o kadar belli ki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Boyacılar Cengiz'in yazdığı adresi kaybediyor. Kalfa diyor ki "Usta ben onun evi biliyorum, geçen sene boyadıydık" İşini bilmeyen çavuşlar, Cengiz'in legal evine gidip aşırı illegal bir işe imza atıyorlar.

27. Cengiz diyor ki "Hanım beni laciverde boyayacak, napıcaz şimdi?" Filiz her zamanki yaklaşımıyla "O senin sorunun, o zaman bana %70 hisse ver" Ahahaha inanılmaz ya gerçekten inanılmaz. Filiz keşke bize de kurs falan açsa, fakirlikten ölüyoz burda.

28. Cengiz akşam eve gittiğinde Ebru "Boyacılar geldi, neler oluyor?" diye soruyor. Cengiz "Bi arkadaşa gideceklerdi, yanlış gelmişler yeaa" diyor. Ben diyor, sana diyor, hiç diyor, yalan diyor, söylemem diyor. Püüüüüüüüüüü şeyi düşesice!

29. Cengiz ofisinde "Nur yüzlü, temiz bir esnafken nasıl da büyük bir O.Ç.'ye dönüştüm ben?" diye kendine sorular yöneltiyor. Eee Cengiz Bey, kalbin şeyinde atarsa olacağı budur.

30. Cengiz, ustalara kaporayı verdiği halde badanayı bitirmemelerine ve süpürgeliklerin takılmamasına fena halde sinirleniyor ve bakın neler oluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Filiz, çivit mavisi bir yolculuğa çıkıyor ve zebanilerle cehennemin %70 hissesini almak için pazarlıklar yapıyor...

32. Cengiz, yarım yağlı ailesiyle sıkıcı ama huzurlu bir hayat yaşamak için gün sayıyor... Çıkınca ilk işin tavana fasarit attırmak olsun Cengiz...

Bu içerik de ilginizi çekebilir (Gerdeksiz çift)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
104
35
14
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

"Testosteronlarina ıslak imza attırıyor" cok iyiydi:)

aptalcahareket

Her detayı mı komik ve zekice olur ya şahane bir editörsün sen eda