Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Anasıgil Yüzünden Bir Türlü Gerdeğe Giremeyen Genç Çiftin Mücadele Dolu Hikayesi

etiket Gerçek Kesit: Anasıgil Yüzünden Bir Türlü Gerdeğe Giremeyen Genç Çiftin Mücadele Dolu Hikayesi

Eda Aytekin
13.07.2019 - 09:24 Son Güncelleme: 13.07.2019 - 09:53

Bu seferki Gerçek Kesit sonu pek de alışık olmadığımız türden... 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli dava arkadaşlarım. Yine saçımıza yapışan sakız gibi bir Gerçek Kesit bölümü ile karşınızdayız. Bu bölümümüzün adı "Düğün" ve ortada kamber bile yok. Başlayalım...

2. Dr. Alban eşliğinde evde deli danalar gibi dans eden bu kızın adı Aylin. Aylin, Kız Meslek Lisesi'nden yeni mezun olmuş bir deli fişek. En büyük hobisi, Süper FM'deki Hopdedik Ayhan'dan istek şarkı istemek.

3. Ay ay ay ay aşkımlar da burdaymış! Dünyanın en tatlı Teletabileri Kaleci Saçlı Adam ve Sarı Bıyık yine işsizliğin hakkını veren iki yoldaş, iki yaren olarak karşımızda. Seksi sarışının adı Ali! Bunlar aynı zamanda ev arkadaşı.

4. Aylin, liseden mezun olmanın verdiği yanlış kararların esiri olarak öğretmenlerini ziyarete gitmek için okula doğru yola çıkıyor. Üç yıldır yediği azarlar yetmemiş çünkü. İnsan bazen böyle azar bağımlısı oluyor arkadaşlar.

5. Şu tesadüfe bakın ki, en az bıyıkları kadar sarı olan bu taksinin kullanıcısı da Ali. Aylin "Biraz daha hızlı gidin" diyor, Ali de "Acele işe şeytan karışır" ve "Her şey olacağına varır" gibi anlamsız şeyler söylüyor. Bu gereksizlik karşısında sinirlenen Aylin "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif!" diye yapıştırıyor lafını!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çayırla yeni buluşan sıpalar gibi öğretmenlerine koşan Aylin, o aceleyle cüzdanını düşürmesin mi? Düşürsün... Ali koltuğa bakıyor, "Bir bayan neden erkek cüzdanı kullanır ki?" diye aklında geçiriyor. O sırada etrafta "Bayan değil kadın!" diyecek kimse bulunmuyor.

7. Şunu sırf "FOLLOW ME IF YOU CAN... ATAM" yazısını görün diye koydum. Çılgına bakar mısınız?

8. Ali, beşeri özelliklerinin zaafına yenik düşen her insan gibi Aylin'in cüzdanını karıştırıyor. Cüzdandaki vesikalık fotoğraftan anlaşılacağı gibi Aylin'in henüz bir Instagram hesabı yok. Zaten olsaydı, Ali çoktan seri like etmeye başlamıştı.

9. Bu kadar yokluk neyle açıklanır bilmiyorum sevgili dostlar ama Ali, Aylin'in fotoğrafına bakarak uyuyakalmış. Enseli ev arkadaşı Oğuz bunu fark ediyor ve ilk ortamda dostlarına "La bu bi gün n'aptı biliyo musunuz?" demek için sahneyi aklında tutuyor.

10. Cüzdan nasıl bir cüzdansa artık içinde ev adresi yazıyormuş. Ali adresten yola çıkarak Aylin'i buluyor ve içinde tek binişlik otobüs kartı olan cüzdanı sahibesine ulaştırıyor. Mahcubiyetini yediğim ya tipe bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aylin'in anası tam bir yılan, tam bir delibaş; bunu birazdan göreceksiniz. Asiye kod adlı anne kızına "Baban şunu evde unutmuş, kalk götür iş yerine" diyor. İnsan, yavrusuna kurye muamelesi yapar mı? Yapar.

12. Şehrin tek taksicisi Ali olduğu için Aylin yine bu sarı tutku ile karşılaşıyor ve babasının iş yerine doğru gidiyorlar birlikte. Kızım sizin orda dolmuş neyin yok mu hiç acaba?

13. Ali, lafı hiç uzatmadan o esrik ve kekremsi soruyu yöneltiyor Aylin'e: "Okuyo musunuz? Kaça gidiyosunuz?" Aylin, okulunun bittiğini ama öğretmenlerini çok özlediğini ve en sevdiği dersin matematik olduğunu söylüyor ve tabağı boş göndermek olmaz diye Ali'ye "Peki siz ne yapıyorsunuz?" diye soruyor. SENCE AYLİN???

14. Ali, Aylin'e "Aylin Hanım, dün gece resminizi öptüm de yattım. Umarım sakıncası yoktur" diyor. Aylin "mihihihi" dedikten sonra araçtan inmek için hamle yapıyor fakat o da nesi? Ali, Aylin'in kapısını açıyor ve taksiciler cemiyetinin kendisini meslekten ihraç etme ihtimalini hiç düşünmüyor bile.

15. Aylin artık kafası uçtuğu için motor kabiliyetlerini yerine getiremez duruma geliyor ve odasına çekiliyor. Eee aşk böyledir sevgili dostlar, adamı erimiş şokellaya çevirir. Bu arada Aylin'in Fenerbahçe posterli odasına dikkatinizi çekmek isterim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Artık işi pişiren ikili, gizlice dışarda buluşmaya başlıyor. Birbirlerinin suratına mal mal bakarak mutlu oluyorlar. Ortadoğu kavrulmuş mu, Trump çıldırmış mı umurlarında bile değil. İşte o sırada Aylin'in komşusu teyze bunları basıyor ama farkında değiller. Teyze senin kivi çayı satılan bilardo salonunda ne işin var ki zaten ya?

17. Şerife karısı hemen gidip Aylin'in anasına gıybeti yetiştiriyor. Aylin diyor, bir erkeğin diyor, ellerini tutuyordu diyor. Bu daha ne ki cinselsiz ve aşksız kadın! Sana ne ayrıca SA NA NE!

18. Şerife'nin bıraktığı zehir yüzünden ailesi Aylin'i çekip konuşuyor. Babası diyor ki "Bizi tanıştırmak zorundasın" Aylin de diyor ki "E tanıştırırız?". Babası ekliyor "O zaman iş yerine gelsin". Aylin yapıştırıyor "Yoo eve gelsin???" Köylü ailesine medeniyet dersi veren Aylin, adeta Konya Ovası kadar geniş bir performans da sergiliyor. Alkışlanası!

19. Neyse bunlar mahalle baskısı yüzünden hemen nikahlanıyorlar. Halbuki bi tatile çıkmaları, ne bileyim hesabı kim ödemeli tartışması yapmaları gerekirdi. Belki adam horluyo? Belki kızın gaz problemi var? Bunlar deneyimlenmeden öğrenilecek şeyler değil ki!

20. Nikah kıyıldıktan sonra Aylin'in anası "Vay efendim sen benim kızıma nasıl düğün yapmazsın" diyerek damadına saldırıyor ve ne yapıyor biliyor musunuz? Kızını alıp eve götürüyor. Yav kadın Mango'dan elbise mi değiştiriyorsun, bu ney? Lütfen bu hanıma haddini bildiriniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Nikahtan dönen hiçbir insan Ali kadar üzgün olmadı bugüne kadar arkadaşlar çünkü demin sanki kafası iyiydi de rüya gördü. Kendi öz karısı yanında yok. Niye? Anası götürdü. Tutturuyor bu "O zaman boşanma davası açayım yalancıktan da rezil olmaktan korkup bana kızı versinler" diye düşünmeye. Bebenin kafa tamamen gitti gördüğünüz gibi...

22. Ali, kaynatasının evine gidip "Yav ben evime eşya alacam, niye düğüne para vereyim ki?" diyor. Bu çocuk okusaymış şu an çok iyi yerlere gelirmiş ama muhatap olduğu insanlara laf anlatmak imkansız. Aylin'in anası illa "Ben düğünde siyah, japone kollu abiyemi giymeden sana kızımı vermem" diyor. Deli karı seni!

23. Bu Teletabiler yine bi gün kaçak çay içtikleri kahveye oturuyorlar. Oğuz, Ali'ye "Kaçırak mı kızı?" diyor. Sarı kafa o kadar masum, o kadar bal tanesi bir insan ki "Nasıl ya? Ayıp değil mi?" diyor. He ayıp, nikahtan gelini alıp götürmesini biliyorlar ama!

24. Ali, Gratis indiriminden aldığı terlemeye karşı önleyici ve pudralı deodorant ile Aylin'in evini basmasın mı? Bassın! Ver ediyor kaynanasının suratına aloe vera aromasını!

25. Artık Ali'yi durdurmak imkansız! Kayın babasına da kara sinek muamelesi yaparak uygun bir mesafeden fıslatıyor spreyi. En güzeli de ne biliyor musunuz? Şerife karısı da güme gidiyor o kargaşada jahgsjahdgasksfs

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Anasıgilin yerde baygın yattığına aşırı derecede sevinen Aylin, öz kocasıyla kaçıyor evden. Bakın bu duruş, Akdeniz ve Cebelitarık'ın fethindeki mutlulukla aynı gururu yansıtıyor yüzlere. Vallahi ağlayacam şimdi...

27. Ali ve Aylin'in mücadelesi, mutlu sonlara alışkın olmayan bünyemizde pirzola yeme etkisi bırakıyor resmen. Sevenleri sevdiğinde vermediler ama bakın neler oldu?

28. Ali, karısıyla asla beş yıldızlı bir otele tatile gidip mojito içemiyor ama evde çok güzel çiğ köfte yapıyor.

29. Aylin, anasının gazabından yırttığı mücadele dolu günleri "Sadece Aylin" isimli kitapta yazmaya hazırlanıyor...

30. Asiye, Şerife karısı ile bilardo salonunda sezonluk bir masa kiraladı. Hiçbir zaman giyemediği siyah, japone kollu, tüllü abiyesini de damacana örtüsü olarak kesip biçti.

Bu bölüm de ilginizi çekebilir (Delice bir yaz tatili)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
186
74
24
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurlan Elizade

Ver ediyor kaynanasının suratına aloe vera aromasını!-))))) koptum la

Faruk Naçar

Anlatımlar süperdi ya :) yalnız bir düzeltme lazım sanırım; #20'de Aylin'in anası "Vay efendim sen benim kızıma nasıl nikah yapmazsın" kısmı "Vay efendim sen... Devamını Gör

Eda Aytekin

düzeltildi :)

Kzlt

Hani derler ya kaynananı sevim, o kaynana bu kaynana. Mihriban bıyıklımız düğün yapsa bu sefer takılara falan göz dikerdi illa bir sorun çıkartacak. Neyse ki... Devamını Gör