Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kamera Görüntüleriyle Tespit Edildi: Yasemin'e Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü, Suçu Oğluna Atmış

Gerçek Kamera Görüntüleriyle Tespit Edildi: Yasemin'e Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü, Suçu Oğluna Atmış

Nevşehir’de 15 Ekim'de gece saatlerinde otomobilin çarpması sonrasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Yasemin Gül’ün kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yasemin'e çarpıp kaçan aracın sürücüsü suçu oğlunun üstüne attı, ancak gerçek polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle anlaşıldı. 

Nevşehir’de 15 Ekim Salı günü gece saatlerinde Zübeyde Hanım caddesinde karşıdan karşıya geçmek isterken Mustafa E. yönetiminde ki 06 DR 8304 plakalı otomobilin hızla çarpıp olay yerinden kaçtığı görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Yasemin Gül’ün karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı anda otomobil hızla gelmesinin ardından Gül’ün çığlık attığı duyuluyor. 

Otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı anda çevredeki vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri kaza yerinde durarak Yasemin Gül’ün yardımına koştuğu görülürken, 23 yaşındaki genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı güvenlik kamerasında 📹

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, Yasemin Gül’e çarparak ölümüne neden olan Mustafa E. daha sonra ise Avanos’ta bağ evinde oğlu ve eşi ile buluştu. Baba Mustafa E. oğlu Burhan E.’ye suçu üstlenmesini söylemesinin ardından ise polis ekipleri bağ evinde Mustafa E. oğlu Burhan E. ve eşini gözaltına alındı. 

Bu sırada Nevşehir polisi ailenin durumundan şüphelenmesi üzerine, bölgedeki tüm MOBESE kameralarını incelemeye aldı ve kazayı Burhan E.’nin değil baba Mustafa E.’nin yaptığını tespit etti. Mustafa E. önce gözaltına alındı daha sonra ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

"Suçlular cezasız kalmasın, başka Yaseminler solmasın"

"Suçlular cezasız kalmasın, başka Yaseminler solmasın"

Trafik kazasında hayatını kaybeden Yasemin Gül’ün ailesi ve yakınları ise sosyal medya hesaplarından kaza anının görüntülerini paylaştı ve “Yaseminler solmasın” dedi. 

Yasemin Gül ve yakınları sosyal medya hesaplarından, “Hayatının baharındaki kızımız Yasemin Gül’ü kendini bilmez bir alkollü trafik magandası tarafından trafik kurallarına uymayarak ve aşırı hız yaparak gencecik kız evladımızı çarpıp kaçarak ölüme terk edip bir bağ evine sığınıp, oğluna suçunu yüklemek isteyip, kendi oğlunun da hayatını karartmaya kalkan bir vicdansız baba, gencecik fidanımızı hayattan koparmıştır. Buradan tüm vicdanı olan herkese ve yüce adalete sesleniyorum; Suçlular cezasız kalmasın, gereken en büyük cezayı alsınlar. Başka anne, babalar gözyaşlarına boğulmasın, Yaseminler solmasın” sözlerini paylaştılar.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berçem Keleş

Özellikle bayanlarda görüyorum lütfen yolda yürürken kulaklık takmayın, müzik dinlemeyin. Duyamadığınız bir tehlikeyi görmeniz bir şey ifade etmez. Hızlı tep... Devamını Gör

Irem Aras

Özellikle erkek şoförlerde görüyorum. Arabalarınızon korna sinyal vb hiç bir işlevsel özelliğini kullanmıyorsunuz. İnsan gibi sürmeye ne dersiniz. Tepki çekm... Devamını Gör

Lestat

Korku filmi gibi ülke anasını satayım. Hiç bir yerde hiç bir şekilde güvende değilsin, ne evinde ne dışarıda, ne mekanda otururken ne de yolda yürürken. Alla... Devamını Gör

arslanoglu

babaya bak oğluna suç stıyor aile de kabul ediyor o anneye de hapis verilsin