Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray

Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray

Enver K.
13.03.2016 - 14:59 Son Güncelleme: 13.03.2016 - 17:58

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği, 17. dakikada Stancu'nun penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Galatasaray da 61. dakikada Selçuk İnan'la penaltıyı gole çevirdi ve maç 1-1 tamamlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu haftayı Fenerbahçe haftası olarak doğru değerlendirmek istiyoruz'

'Bu haftayı Fenerbahçe haftası olarak doğru değerlendirmek istiyoruz'

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, istedikleri oyunu maça yansıtamadıklarını söyledi. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisine hazırlanacaklarını söyleyen Atik, önlerine bakacaklarını ifade etti.

Atik, “Topun bizim ayağımızda olduğu bir kısımda etkimiz çok azdı. İkinici yarıda bu konuda aktif olmamıza rağmen istediğimiz organizasyonları yaratmakta başarılı olamadık. İzleyenleri etkileyen bir futbol olduğunu zannetmiyorum.” diye konuştu

Gelecek Fenerbahçe derbisini yorumlayan genç çalıştırıcı, “Bu tip maçlar senenin 2 defasında  herkes bekler. Bunların havası ve atmosferi başkadır. Ülkemizde keyif veren bir an yaşanır. Bu haftayı Fenrebahçe haftası olarak doğru değerlendirmek istiyoruz. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız.

İbrahim Üzülmez: '1 puan iyi sonuç'

İbrahim Üzülmez: '1 puan iyi sonuç'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşısında alınan bir puanı kendileri açısından kayıp olmadığını söyledi. Rakiplerine karşı farkı skorlu galibiyeti elde edecek pozisyonları bulduklarını ifade eden genç çalıştırıcı, kendisini göreve getirilirken eleştirenler hakkında da yorumlarda bulundu.

Üzülmez, “Mücadelemizn karşılığını alamadık. Rakibin çok pozisyonu yok. Galatasaray’ın penaltı attıktan sonra oyunun hakimi bizdik. Galatasaray’a karşı oyunuyorsunuz sonuçta. Bu pozisyonları değerlendiremezsiniz sahda beraberlikle ayrılırsınız. Çok farklı bir skorla da galip gelebilirdik. Bizim için önemli bir puan.” ifadelerini kullandı.

Göreve getirilirken eleştirenlere yönelik açıklama yapan başarılı çalıştırıcı, “Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Biz geldiğimizde çok alaycı yorumlar yapan insanlar da vardı. O insanların da kendilerine karşı özeleştiri yapması lazım. Ben Gençlerbirliği’nden aldığım bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Yeni hoca gelmiş, Gençlerbirliği ne yapmış ne eder. Bıraksınlar bu söylemleri. Bizim gibi genç insanlar bir yere geldiği zaman insanların söylemlerine dikkat etmesi gerkiyor. Biz arkadaşlarımızla beraber bir sinerji yarattık. İnşallah bu sinerji ile daha iyi işler yaparız.” şeklinde konuştu.

  • Galatasaray, deplasmanda dokuz maçtır (4B 5M) kazanamıyor - 2003-04'ten (10 maç) bu yana deplasmanda en uzun kazanamama serisi.

  • Selçuk İnan, yedi golle, 2011-12'nin (13 gol) ardından Süper Lig kariyerindeki en golcü ikinci sezonu yaşıyor.

  • Ankara’da oynanan son dört Gençlerbirliği - Galatasaray maçı berabere bitti (son üçü 1-1)

  • Galatasaray, son yedi lig maçının altısında ilk golü yiyen taraf oldu; diğer maç da 0-0'lık Konyaspor maçıydı.

  • Stancu, Süper Lig’de Galatasaray’a sekiz maçta beş gol attı: Yalnızca Eskişehirspor (7) ve Karabükspor'a (6) daha fazla golü var.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Galatasaray kozlarını paylaştı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller penaltıdan geldi.

Gençlerbirliği'nde Bogdan Stancu'nun 17. dakikada beyaz noktadan attığı gole, 61. dakikada Selçuk İnan aynı yerden cevap verdi.

Başkent ekibinin başına geçtikten sonra 7 maçta 6 galibiyet alan ve yalnızca Beşiktaş'a yenilen İbrahim Üzülmez'in ekibi hızlı ataklarla maç boyunca sarı-kırmzıılıların savunmasına zor anlar yaşattı. Galatasaray hücumda organize olamadı ve beraberliğe razı oldu. Ligi 3. bitirmek isteyen sarı-kırmızıların Torku Konyaspor ile arasındaki fark 7'ye Başakşehir ile de 1 oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği, Galatasaray 39 puana çıkarken, Gençlerbirliği 32 puana çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Sporx Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
9
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın