Görüş Bildir
Haberler
Genç Karıları Başkalarıyla Evlenmesin Diye İnadından Ölmeyen 13 Kadayıf Adam

etiket Genç Karıları Başkalarıyla Evlenmesin Diye İnadından Ölmeyen 13 Kadayıf Adam

Öyle evlilikler var ki, çift olarak gördüğünüzde adama dönüp 'Aaa kızınız mı?' diyesi geliyor insanın. Özellikle Hollywood'da ve jet sosyetede bu tip birliktelikleri görmek çok mümkün. Adamların bir ayağı çukurda olmasına rağmen adeta eşleri başkasıyla evlenmesin diye terk-i diyar etmiyorlar diye düşünmemek elde değil. İşte sizler için ununu eleyip eleğini duvara asmış ünlü beyler ve onların genç eşleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Michael Douglas

1. Michael Douglas

Michael Douglas, bildiğiniz gibi güzeller güzeli Catherine Zeta Jones ile evli. Evlendiklerinde Michael 56, Catherine 31 yaşındaydı. Bir aralar Michael Bey seks bağımlılığı tedavisi de görmüştü hatırlarsanız. Çiftin iki tane de çocuğu var. Hadi bakalım...

2. Bernie Ecclestone

2. Bernie Ecclestone

'Bu adam kim ya?' dediğiniz adam Formula 1'in başkanı ve CEO'su. Amca tam olarak 86 yaşında. Eşi Fabiana ise 39 yaşında bir hanım. Hay maşallah!

3. Ronnie Wood

3. Ronnie Wood

Rolling Stones'un ölmeyen üyelerinden Ronnie Wood'u bilenler bilir. Hanımı Sally 37, kendisi ise 68 yaşında. Bu çiftin bir de ikiz bebekleri doğdu geçen sene. Ronnie'nin önceki hanımlarından iki çocuğu daha var.

4. Hugh Hefner

4. Hugh Hefner

İşte çoğu erkeğin yerinde olmak istediği Playboy'un sahibi Hugh Hefner. Kim bilir neler gördü, neler yaşadı şu ahir ömründe... Hala daha yaşamak istediği şeyler olacak ki 90 yaşındayken 1986 doğumlu Crystal ile evlendi. O değil de, Crystal'in hamile olduğu konuşuluyordu bi ara!

5. Peter Stringfellow

5. Peter Stringfellow

Bu beyefendi gece kulübü işletmecisi, tv yapımcısı ve iş adamı bir birey. Kendisi 75 yaşında. Balerin olan eşi Bella da 34 yaşında bir hanım. Valla burdan bakınca mutlu görünüyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Flavio Briatore

6. Flavio Briatore

Bu adamı daha önce Naomi Campbell, Heidi Klum gibi mankenlerle görmüş olabilirsiniz. Çünkü kendisi İtalyan Renault Formula 1 takımının yöneticisi. Yani babada epey bir para var. Yine de 'Belki aşk evliliği yapmıştır' dediğimiz eşi Elizabeth 36, kendisi de 66 yaşında. Bu evlilikten çocukları da var bir adet.

7. Rod Stewart

7. Rod Stewart

Her yerinden İngilizlik akan Rod Stewart 71 yaşında bir delikanlı. Eşi Penny Lancaster yengemiz ise 42 yaşında adeta bir taş. Bunlar daha sempatik görünüyor sanki?

8. Bruce Willis

8. Bruce Willis

Canımız, ciğerimiz Bruce Willis şu an tam olarak 61 yaşında. Yaşlandıkça daha bir yakışıklı olan Bruce, Demi Moore'un genç sevgili tercih edip kendisinden ayrılmasının ardından boş durmadı. Eşi Emma, 37 yaşında ve bir de yeni bebişleri oldu.

9. Donald Trump

9. Donald Trump

Şu adamın iticiliği konusunda hiç kimse diğeriyle tartışmaz herhalde. Böyle düşünmeyen bir kadın olan Melania, 46 yaşında ve 71 yaşındaki bu itici adamla evli. Hep sevgiden bunlar tabi...

10. Clint Eastwood

10. Clint Eastwood

85 yaşındaki kovboyumuz o kadar çok kız arkadaş değiştiriyor ki, yakalamak mümkün değil. Sonuncusu ise 51 yaşındaki yapımcı Sandera. Yine nereden baksanız 34 yaş fark var. Az değil yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Steve Martin

11. Steve Martin

Sevdiğimiz komedyen 70, eşi Anna ise 44 yaşında. 2012'de bir de oğulları olan çift epey istikrarlı gidiyor bakalım. Hayırlısı...

12. Harrison Ford

12. Harrison Ford

Hollywood'un gedikli yakışıklısı Harrison Ford artık 73 oldu tabii ki. Herkesin kendisini Ally McBeal olarak tanıdığı Calista Flockhart ise 50 yaşında.

13. Woody Allen

13. Woody Allen

Sinemanın dahi çocuğu Woody Allen'ın evlilik hikayesi biraz değişik çünkü eski sevgilisi Mia Farrow'un evlat edindiği kızı Soon Yi-Pirevin ile evlendi. 1997 yılında evlendiklerinde Soon 27, Woody ise 62 yaşındaydı. Şu an Woody 80 yaşında işte, gerisini siz hesap edin...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
812
409
101
69
68
34
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serotonin

Bruce Willis ile ben bile evlenirim adamdaki karizma yıkılıyor

Ezgi Gökçin

ağaoğlunu unutmuşsunuz. yoksa onuda mı sıfırladılar :))))

elfen l

bruce wills niye ölsün arkadaşım ya -_- adama bi daha dön bak -_-