Görüş Bildir
Haberler
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Elif
05.08.2022 - 14:03

21 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanmaya başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, şimdiden geniş bir hayran kitlesine sahip. Show TV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümü ise geçen hafta izleyicilerle buluştu. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümün ise fragmanı yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 4.bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

BKM imzalı, gençlik türündeki yapımlardan biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosunda birçok güçlü oyuncu bulunuyor. Başrollerinde  Özge Özberk, Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Dizi her perşembe saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm Fragmanı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Sadi Payaslı, geçmişiyle tüm bağlarını koparsa da peşindekiler onun yerini bulurlar. Ayrıca Sadi Payaslı'nın izini bulan ise tanıdığı birisidir. Araz ile çetesi Karabayır Lisesi'nde yaşayan Aylin'in tam yerini bulmak üzereyken bir kahraman onu kurtarır. Zülfikar ve Melek birbirine karşı hislerini artık açıklar. Sadi, okul çıkışında takip edildiğini fark edince onu takip eden Nuri'nin adamlarına ise küçük bir sürpriz hazırlar. Zülfikar, eve gelmeyen Ozan'ın başına bir şey geldiğini düşünür ve onu arar.

Araz, Vural ve Sevda yol kenarında tuzak kurarak araç kaçırırlar. Mert, Gizem'in yokluğunda kendini kötü hisseder ve ondan özür dilemeye karar verir. Veli toplantısı zamanında Mert'in velisi olarak okula gelen Derya, büyük bir sürprizle karşılaşır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın