Görüş Bildir
Haberler
Geçtiğimiz Ayın "Biz Bunlara Nasıl Uyum Sağlayacağız?" Dedirten Teknolojik Gelişmeleri

etiket Geçtiğimiz Ayın "Biz Bunlara Nasıl Uyum Sağlayacağız?" Dedirten Teknolojik Gelişmeleri

Teknolojik gelişmeler basit ihtiyaçlarımızı o kadar hızlı çözüyor ki artık ihtiyacımız olmayan fakat sadece keyfimiz için kullanacağımız binlerce yeni ürün ve teknoloji var. Her gün her dakika artan bu yeniliklere ilk önce şaşırmak ve ardından daha hızlı ayak uydurabilmek için geçtiğimiz ayın önemli gelişmelerini Mashable'dan derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O bir Pokemon topu değil, bağımsız biçimde her yöne dönebilen bir kamera.

2. Marangoz robot Goliath insan emeğiyle gerçekleştirilen faaliyetlerde yaşanan ham madde kaybının önüne geçmek ve daha kesin ölçümler yapmayı amaçlıyor.

3. Walmart ürün takibi ve stok takibi için 3 kat yüksek performanslı robotlar kullanacak. Çalışanlar müşterilere yardımcı olabilmek için daha fazla vakit ayırabilecek, tıpkı herhangi bir mağazadaki reyon görevlileri gibi.

4. Bu ayakkabı sentetik örümcek ağı ipinden yapılıyor, iddiaya göre bu işlem sonunda ortaya çıkan ürün çelikten daha dayanıklı.

5. Bu robotlar köprü inşa etmek için üretilmiş fakat bu üretimi köprünün üstünde gerçekleştiriyorlar. Yani üretildiği anda kullanıma hazır çelik köprüler yakında kullanımda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kürek çekmek sizin için bir ata sporuysa bu bisikletle hem spor yapıp hem de ulaşımınızı sağlayabileceksiniz.

7. Karınca robotlar fikir olarak biraz korkutucu olabilir, haklısınız ama onlar tam anlamıyla karınca gibi çalışarak büyük işleri halledecekler.

8. Bu "giysi" evcil dostunuzun tüy dökmesini önlerken onu bir rock yıldızı gibi de gösteriyor. Hem sizin hem de onun faydasına.

9. Amazon yeni ürünüyle siz evde yokken eve gelen kargo paketleriniz için mükemmel ama alışması uzun sürecek bir çözüm üretiyor.

10. Manta5 ile herhangi bir su yüzeyinde pedal çevirme kuvvetinize göre hareket etmenizi sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yapmak için enerji harcamak istemediğiniz 'her şeyi' yapabilen bir robot... Artık hayal değil.

12. Bol seyahat edenlerin yardımcı olacak Paxter 8'den fazla bağımsız sıvı bölümüne sahip.

13. Not alarak vakit kaybetmeyin, ScanMarker üzerinden geçtiği kağıtta yazan her şeyi düzenli bir şekilde istediğiniz uygulamaya not ediyor.

14. İnşaatın anlamını değiştirecek bu yeni makine sıvı betonu istenen boyut ve şekillerde hazırlıyor ve bunu yaparken bu karışıma çelik kabloları da ekleyebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
383
115
75
20
20
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cenkc

La bu kafirler ne diyor Allah aşkına! Biz organik hoşaftan bahsederken bunlar ohoooo. Ülkemden bir kez daha gurur duydum, organik hoşafımı yudumlayayım .

Domalt Trump

Olm bunları Donanımhaber'de paylaşsan hepsine "çöp" der geçerler. Niyeyse bakarken bu aklıma geldi.

Açelya Dalgıç

şimdi çok pahalıdır bunlar gittigidiyora gelince 100 tane alıp kargoyu beleşe getirir 99 tanesini iade ederim bir de üzerine bozuk der hediye çeki alırım ald... Devamını Gör

Emir Han

Scanmaker 2 yıldır var günaydın