Görüş Bildir
Haberler
Geçen Olmayınca Çözümü Böyle Buldular: Çanakkale Köprüsü'nün Açılışından Sonra Feribot Ücretlerine Zam Yapıldı

etiket Geçen Olmayınca Çözümü Böyle Buldular: Çanakkale Köprüsü'nün Açılışından Sonra Feribot Ücretlerine Zam Yapıldı

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasından bir ay sonra Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ firması feribot ücretlerine yüzde 42 ile yüzde 117 arasında değişen oranda zam yaptı. 6.50 TL olan yolcu ücreti 10 TL’ye, 95 TL olan otomobil geçiş ücreti de 135 TL’ye yükseltildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının ardından feribot seferlerini azaltarak kamuoyunda tepki alan GESTAŞ firması, tepkilerin ardından geri adım atarak seferlerini eski sayısına yükseltmişti. GESTAŞ firması, köprü açılışından bir ay sonra ise bu kez feribot ücret tarifelerine zam yaptı.

Zamdan sonra geçiş ücretleri şu şekilde oldu👇

Zamdan sonra geçiş ücretleri şu şekilde oldu👇

Firmanın sitesinde yer alan fiyat bilgilerine göre, 6.50 TL olan yolcu ücreti 10 TL'ye, 25 TL olan motosiklet ücreti 40 TL'ye, 95 TL olan otomobil geçiş ücreti 135 TL'ye, kamyon geçiş ücreti 136 TL'den 295 TL'ye, TIR geçiş ücreti ise 265 TL' den 400 TL'ye yükseltildi.

Kaynak: Gazete Boğaz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
235
98
48
28
19
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Şimdi istemeyen feribotla geçsin diyen o embesilleri, karaktersizleri tek tek sahneye alalım. Bu mübarek günde tekrar söylüyorum Allah Bin bir türlü belanızı... Devamını Gör

Bozkurt

Bu ülke bu kadar şerefsizi 100 yıl önce işgal yıllarda gördü. Tarih şimdi tekerrür ediyor.

Pasif Kullanıcı

''Köprüden geçmeyende s*ke s*ke ödeyecek'' diyorlar

Bir şeye %42 ile %117 zam oranı. Başka bir ülkede hükümet değiştiricek Büyük kaoslar çıkartacak oranlar ülkemizde gayet sıradanlaştı.. Gerçekten bir şeye alı... Devamını Gör