Görüş Bildir
Haberler
Gazeteciyi Darp Ettikleri Öne Sürülen Polisler de Rapor Almış

Gazeteciyi Darp Ettikleri Öne Sürülen Polisler de Rapor Almış

Gazeteci Sibel Hürtaş’ın baro başkanlarının eylemini takip etmesini engelleyen ve Hürtaş'ı gözaltına alan polislerin de olayın ardından darp raporu aldığı ortaya çıktı. 3 polis, bu raporlarla gazeteci Hürtaş’ın kendilerini darp ettiğini ileri sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürtaş'ın gözaltına alındığı anlar 📹

Polis S.G.’nin raporunda, “boyun sağ yanında kızarıklık ve hassasiyet, sağ omzunda hassasiyet, sağ sırt üst yan tarafta kızarıklık ve sağ kolunda 2 cm’lik abrazyon (sıyrık)” olduğu belirtildi. Polis S.S.’nin raporunda, “göğüs üst bölgesinde hassasiyet” bulunduğu kaydedilirken polis K.Y.’nin raporunda ise “sağ ayak bileğinde şişlik ve kızarıklık, her 2 kolunda çizik ve sıyrık izleri” bulunduğu anlatıldı.

Gazeteci Hürtaş’ın raporu da dosyaya girdi. Hürtaş’ın “sağ omzunda, belinde hassasiyet olduğu, belinde kızarıklık bulunduğu” belirtilirken boynundaki hassasiyet nedeniyle Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildiği ve omuz ile akciğer grafiklerinin çekildiği anlaşıldı. Hastanede çekilen grafiklerden hareketle Hürtaş’ın vücudunda kırık bulunmadığı, sol omzunda ve omur bölgesinde hassasiyet olduğu kaydedildi.

Polislerin gazeteci Hürtaş hakkında açtığı davanın bir sonraki duruşması, 12 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

hem suçlu hem güçlü, ayıp be, tek başına kadın gazeteci üç polisi darp etmiş