Görüş Bildir
Haberler
Gazeteci Yavuz Selim Demirağ Saldırıya Uğradı

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ Saldırıya Uğradı

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Demirağ'ın tedavisi sürüyor.

Yeniçağ yazarı gazeteci Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de katıldığı televizyon programı sonrasında evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı. Yeniçağ gazetesinin Yavuz Selim Demirağ'ın kızından edindiği bilgiye göre, 7-8 kişilik bir grup beyzbol sopalarıyla saldırdı. Demirağ, başına ve boynuna aldığı darbelerle yaralandı. Demirağ Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı. 

Demirağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu, gözlem için bir süre daha hastanede tutulacağı bildirildi. 

Polis olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayı Twitter'dan duyuran Yeniçağ yazarı Ağırel, şunları aktarmıştı:

'Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte.Program çıkışı evine bıraktım.Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler. Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda.'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saldırıya tepki gösterdi. "Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak!" mesajını verdi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gameshappiness

70'li yıllara mı dönüyoruz? Şucu bucu diye iç savaş ve gazeteci cinayetleri mi başlayacak? Sonra ne olacak? Birileri darbe yapıp kahraman mı olacak? Böleceği... Devamını Gör

Doblo dediği an olay netleşti zaten. Doblo'nun arkasında Osmanlı Tuğrası var mı acaba?

M. Fatih Saglam

fabrika çıkışlı değil mi o tuğralar ?

inaniyorumbensen

bir söz vardı zalimin sonu geldikçe zulmü artar, daha da çirkinleşir. ama mazlum dik durur hakkını savunursa Allah da onun yanında olur.