Görüş Bildir
Haberler
TV
Game Of Thrones Dizisi The Sopranos'u da Geçti

Game Of Thrones Dizisi The Sopranos'u da Geçti

adem kara
06.06.2014 - 17:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tony Soprano bir zamanlar, 'Saygısızlık etmek istemem ama bir numara olmak ne demek bilemezsiniz… Çok uğraştırıcı bir durum,' demişti.

Televizyonların sevilen mafya babası artık rahatlıkla dinlenebilir çünkü The Sopranos HBO tarihinin en popüler dizisi unvanını kaybetti.

Bu unvan artık Game of Thrones'a ait.

Nielsen'e göre 4. sezonunun sonuna doğru yaklaşan fantastik kurgu türündeki dizi ortalama 18.4 milyon izleyiciye ulaştı. The Sopranos 2002'de bölüm başına 18.2 milyon ortalamaya ulaşmıştı.

İstatistiklerin nasıl toplandığına dair birçok detay bulunuyor. Tony'nin Christopher ile Paulie'yi dövmeyi bıraktığından beri medyada bazı şeyler değişti. DVR'lar her yerde bulunabiliyor ve HBO şu an gösterdiği dizileri HBO Go'da da yayımlıyor. Artık bunların hepsi sayılıyor. Aynı zamanda Game of Thrones'un Amerika'da en çok yasadışı şekilde indirilen dizi olduğu da söylendiğinden gerçek rakamları bulmak zorlaşıyor.

Tyrion Lannister ve arkadaşları henüz bitmiş değil. Dizinin bitmesine en az iki sezon daha olduğundan izlenme sayıları daha da artabilir. Geçen sene bölüm başına izleme oranları bu seneninkinden 4 milyon aşağıda seyrediyordu.

Game of Thrones'un en büyük rakibi ise The Walking Dead dizisi olarak görülüyor. İzleyici sayıları bakımından bu iki başa baş gidiyor.

WSJ Türkiye | SHAWN LANGLOIS

Kaynak: http://www.wsj.com.tr/article/SB10001...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
7
7
2
1
0