Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Serebral Palsi Hastası Yusuf Okur'a Büyük Jest

Galatasaray'dan Serebral Palsi Hastası Yusuf Okur'a Büyük Jest

Mustafa Boztepe
01.03.2016 - 19:54 Son Güncelleme: 02.03.2016 - 17:32

Galatasaray Odeabank, serebral palsi hastası 9 yaşındaki Yusuf Okur ile 1 günlük sözleşme imzaladı. ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanşında Pınar Karşıyaka ile karşılaşan Galatasaray Odeabank'ta, Yusuf Okur da takımla birlikte seremonide yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turkish Airlines Euroleague’de One Team Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bu sene serebral palsili çocuklar ile çalışan Galatasaray, “Bir Can Bin Umut” derneğiyle de ortak yürütülen çalışmalarda, çocukları basketbol ile sosyalleştirerek engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleki Türk Telekom Arena’ya gelen serebral palsili Yusuf Okur, Galatasaray Odeabank – Pınar Karşıyaka Eurocup mücadelesi öncesi seremonide yer aldı. Ek olarak Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, 9 yaşındaki Yusuf Okur ile bir günlük sözleşme imzaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündüz saatlerinde Galatasaray'a imza atan Yusuf Okur, “Formayı giydiğim için çok mutluyum. Bugün kazanacağız. Akşam da takımımı destekleyeceğim.” şeklinde konuşmuştu.

Serebral palsi nedir?

Serebral palsi nedir?

Serebral palsi (SP), diğer adıyla beyin felci, doğum öncesinde, sırasında veya sonrasında merkezî sinir sisteminin hareket işlev alanlarının hasar görmesinden dolayı oluşan tablodur. Beynin oksijensiz kalması sonucu olabileceği düşünülmektedir. Hastalık değildir, tedavisi yoktur, ancak etkisinin en aza indirilmesi söz konusudur. Bu da fizyoterapi, ergoterapi, çocuk gelişim uzmanının hazırladığı gelişim destek programları ve aileye vereceği danışmanlık, cerrahî müdahaleler ve medikal cihazlama ile sağlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
53
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

Fanatik bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın yapmış olduğu bu davranışı ayakta alkışlıyorum. Yüreğinize sağlık beyler. Yusuf'un yüzündeki tebessüme sebep ol... Devamını Gör

goofy

Başarıların gelir geçer asaletin bize yeter diye boşa demedik be aslanım

Fsociety

rekabet edilecekse bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle edilmeli..