Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Yönetimi Olağanüstü Toplanıyor

Galatasaray Yönetimi Olağanüstü Toplanıyor

Enver K.
25.02.2015 - 10:51

Galatasaray’da dün yaşanan büyük bir krizin ardından yönetim bugün olağanüstü toplanma kararı aldı. 

Sarı-kırmızılı kulübün gelecek sezon yürürlüğe girecek olan “Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi”nin kesinlik kazanmasına saatler kala önceki gün Tahkim Kurulu’na başvurması büyük restleşmeye neden oldu. Başkan Yarsuvat büyük tepki gösterdi, Başvuru son anda geri çekildi. 2. Başkan Yasaman istifanın eşiğine geldi...

Bu gelişmelerin ardından Sarı-Kırmızılı kulüp bugün saat 14:00'da olağanüstü toplanma kararı aldı.

İşte yaşananlar

Sarı-kırmızılı kulübün gelecek sezon yürürlüğe girecek olan “Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi”nin kesinlik kazanmasına saatler kala önceki gün Tahkim Kurulu’na başvurması büyük restleşmeye neden oldu. Yeni statü ile beraber oyuncu kadrosunun 28 ile sınırlı olacak olmasının kendilerini zor durumda bırakabileceğini düşünerek hareket eden 2. Başkan Hamdi Yasaman’ın “Başvuralım ve hakkımız saklı kalsın” gerekçesiyle yaptığı girişim dün önce Sportif AŞ’de sonra da yönetim kurulunda ele alındı.

Önceki gün divanda beraber olmalarına rağmen bu konudan kendisini haberdar etmeyen Yasaman’a tepki gösteren Başkan Duygun Yarsuvat’ı toplantı odasını terk etme noktasına getiren gerginlik sonrası itirazın geri çekildiği açıklandı. Yarsuvat’ın “TFF ilgili düzenlemeyi yaparken destek verdik. Şimdi niye itiraz ediyoruz. Ayrıca kulüp başkanı olarak benim niye haberim olmuyor” dediği öğrenildi.

Yasaman istifanın eşiğine geldi

Galatasaray yaptığı itirazdan vazgeçerken TFF’nin getirdiği 28 sınırlaması ile ilgili yeni bir düzenleme getirmesinin beklendiği de bildirildi. Yasaman’ın yaşanan bu olay sonrası istifanın eşiğine geldiği belirtildi.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/galatasara...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0