Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Yarı Finale Yakın

Galatasaray Yarı Finale Yakın

Fatih
03.03.2015 - 19:27 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 22:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray evinde, Manisaspor'u 4-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ilk yarısı da Sarı kırmızılı takımın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Galatasaray'ın golleri 34'te Blerim Dzemaili, 40'ta penaltıdan Emre Çolak, 68 ve 88'de Goran Pandev'den geldi.

Sarı kırmızılı takımın Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ve Olcan Adın ile üç şutu da direkten döndü.

Manisaspor'da 39'uncu dakikada Sercan Türkeri kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Galatasaray, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Chedjou ve Sabri Sarıoğlu'nu maç kadrosuna almadı.

Hafta sonu Fenerbahçe ile yapılacak derbi maç öncesi takımın önemli isimlerini dinlendirmeyi tercih eden Hamzaoğlu, Manisaspor karşısında Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Yekta Kurtuluş, Dzemaili, Yasin Öztekin, Emre Çolak, Sneijder ve Pandev 11'i ni sahaya sürdü.

Galatasaray'ın 11'inde as kadrodan sadece Wesley Sneijder yer aldı ve Hollandalı futbolcu sahaya takım kaptanı olarak çıktı.

Sarı kırmızılı ekibin devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Semih Kaya, 1,5 ay sonra yeniden A takımda forma giydi. Semih ikinci yarıda tedbir amaçlı oyundan alındı.

Sivasspor ile oynanan karşılaşmada sakatlığı tekrarlayan Burak Yılmaz, Manisaspor maçının kadrosuna da alınmadı.

Galatasaray'ın Manisaspor'la yaptığı Türkiye Kupası karşılaşmasına taraftarların ilgisi düşük oldu.

Müsabakanın oynandığı Türk Telekom Arena'nın tribünleri büyük ölçüde boş kalırken, yaklaşık 300 kişilik Manisasporlu taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/gal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0