Görüş Bildir
Haberler
Cimbom'a 'Dört'mund Darbesi

Cimbom'a 'Dört'mund Darbesi

Fatih
22.10.2014 - 19:40 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 23:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cimbom'a 'Dört'mund Darbesi

Galatasaray, Devler Ligi’nde yine galibiyetle tanışamadı, 4-1’lik Arsenal hezimetinin ardından, Borussia Dortmund’a da 4-0’la boyun eğdi. Aslan, gruptan çıkma şansını iyice zora soktu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında Galatasaray, Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Alman rakibine 3-0 mağlup oldu. Aslan'ın yıkan goller Pierre Aubameyang (2) Marco Reus ve Adrian Ramos'tan geldi.

Anderlecht ile 1-1 berabere kalan, Arsenal'e de 4-1 mağlup olan Cimbom, Dortmund önünde de galibiyetle tanışamadı. G.Saray'ı 4-0'la geçen Borussia Dortmund, grupta gol yemeden 3'te 3 yaparak 9 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinden galibiyetle ayrılarak çıkış yakalayan Aslan, aynı performansı Devler Ligi'nde gösteremedi, gruptan çıkma şansını iyice zora soktu.

Galatasaray, TT Arena'da taraftarının da desteğiyle maça çok istekli başlamıştı ancak 6. dakikada gelen şok gol moralleri bozdu. Mkhitaryan'ın pasında sol kanattan ceza sahasına hareketlenen Reus, bekletmeden arka direkteki Aubameyang'ı gördü. Golcü oyuncu boş durumda topu ağlarla buluşturdu ve Dortmund'u 1-0 öne geçirdi.

Sarı kırmızılılar, erken gelen bu golün etkisini üzerinde atamadan kalesinde 2. golü gördü. 18. dakikada Piszczek'in sağdan ortasında altıpas önünde topla buluşan isim Aubameyang oldu. İlk gole benzer pozisyonda Aubameyang, rahat bir vuruşla kendisini ve takımının 2. golünü attı.

Art arda gelen gollerle adeta yıkılan Aslan'a bir darbe Marco Reus vurdu. Almanların genç yıldızı, 41. dakikada ceza sahasının dışında topla buluştu. Muslera'nın biraz açıkta olmasını fırsat bilen Reus, sağ çaprazdan yaptığı harika vuruşla Uruguaylı kaleciyi avladı ve skoru 3-0'a taşıdı.

TT Arena'daki maçta perdeyi kapatan gol ise 83. dakikada geldi. Ramos, İlkay Gündoğan'ın ara pasında ceza sahasına girerek Muslera ile karşıya kaldı. Oyuna yeni giren Kolombiyalı oyuncu, topla ilk buluşmasında golü yaptı maçın skorunu ilan etti: 0-4.

Gruptan çıkma iddiasını sürdürebilmek için mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan G.Saray, Borussia Dortmund'a hiç de beklemediği bir skorla 4-0 mağlup oldu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...

[GOL] 83' Adrian Ramos

[GOL] 41' Marco Reus

[GOL] 18' Pierre Aubameyang

[GOL] 6' Pierre Aubameyang

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0