Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray’dan Taylan Antalyalı Paylaşımı!

Galatasaray’dan Taylan Antalyalı Paylaşımı!

Sunay Korkmaz
29.06.2021 - 10:32

Giydiği tişört ile LGBT’lilere destek verdiği düşünülen Taylan Antalyalı gündemdeki yerini koruyor. Antalyalı'nın bu paylaşmı kimi çevreler tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken kimi çevrelerce de olumlu bulundu. Sosyal medyada bu paylaşıma tepki gösterenlerin yanı sıra destek verenler de oldu. Ancak Antalyalı'ya detek olmak için kulübü Galatasaray resmi sitesinden bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın milli futbolcusu Taylan Antalyalı’nın, LGBT'yi temsil eden renkler ve 'Gururla destekliyorum' yazısının olduğu tişörtle yaptığı paylaşım Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen kare için yıldız futbolcu sessizliğini korurken, Galatarasay’ın resim hesabından bir paylaşım yapıldı.

“GÜNAYDIN BÜYÜK GALATASARAY AİLESİ”

“GÜNAYDIN BÜYÜK GALATASARAY AİLESİ”

Taylan Antalyalı’nın Galatasaray armasını öptüğü andan bir fotoğrafın paylaşıldığı Twitter gönderisine “Günaydın Büyük Galatasaray Ailesi” notu düşüldü. Paylaşım sabah 07.00’de yapılmasına rağmen kısa sürede büyük beğeni aldı.

Öte yandan resmi hesap, bugüne kadar ilk kez bu saatte bir paylaşım yapmış oldu. Bazı taraftarlar bunu gün içerisinde yapılacak transferlere bağlarken, bazıları da geç kalınmış olduğunu düşündü.

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın