Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'dan Anderlecht Maç Biletleri ile İlgili Açıklama

G.Saray'dan Anderlecht Maç Biletleri ile İlgili Açıklama

Batuhan
16.09.2014 - 15:36

Galatasaray, uzun süredir tartışma konusu olan Anderlecht maçının biletleri ve passolig durumu hakkında bir açıklama yaptı.

İşte resmi siteden paylaşılan o açıklama:

Değerli Galatasaraylılar,

Anderlecht maçı ve stadyuma giriş konularında dün yapmış olduğumuz duyurunun kamuoyunda yanlış anlamalara yol açmasını engellemek amacıyla tekrar vurgulamak isteriz ki bugün stadımızda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında Passolig kart kullanımı mecburi değildir. Ancak stadyuma giriş altyapı ve sistemleri e-bilet sistemine uygun olarak TFF’nin belirlerdiği konsorsiyum tarafından hazırlanmıştır. Dolayısı ile

Geçerli Passolig kart sahipleri bu maçta da kartlarını kullanabileceklerdir

Passolig kart başvurusu yapmış ve kartları eline ulaşmamış taraftarlarımız ise stadyum gişelerinden alabilecekleri tek geçişlik plastik kartlar ile giriş yapabileceklerdir.

Kombine sahibi olan ancak Passolig kart için başvuru yapmamış taraftarlarımız için de tek geçişlik plastik kartlar stadyum gişelerinden temin edilmektedir.

Passolig kartı veya başvurusu olmadan maç bileti satın almak isteyen taraftarlarımız ise stadyum gişeleri ve daha önce duyurulan GS Store satış noktalarından bilet temin edebilmektedirler.

Passolig kartı bulunan kombine sahibi taraftarlarımız için son bir hatırlatma olarak; koltuk bilgilerinin üzerinde yazılı olduğu Passolig kartınızı henüz teslim almamış olsanız dahi, mevcut Passolig kartınızla stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Bu vesile ile değerli taraftarlarımıza, maç saatinde oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek adına, ilgili kart temini işlemlerini maç saatinden en az 2 saat önce yapmalarını rica ederiz.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0