Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Daikin'den Kupa İçin İlk Adım

Galatasaray Daikin'den Kupa İçin İlk Adım

2016 CEV Volleyball Cup final eşleşmesinin ilk maçında Rusya ekibi Dinamo Krasnodar ile karşılaşan Galatasaray Daikin, maçı 3-2 kazanarak kupa için ilk adımı attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Voleybol Kadınlar CEV Kupası final ilk maçında Galatasaray Daikin, Rusya’nın Dinamo Krasnodar ekibi ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaştı.

İki maç üzerinden oynanan final etabının birincisi İstanbul’da Burhan Felek Spor Salonu’nda oynandı. Galatasaray Daikin’in 1 ve 3. setleri büyük bir farkla kazandığı maçta, konuk ekip Dinamo Krasnodar da 2 ve 4. setleri kazanınca, karşılaşma tie break setine gitti.

15 sayıya ulaşan tarafın maçı kazanacağı tie break setinde Galatasaray Daikin Nadia Centoni ile uzun ralliler sonucu üst üste sayılar kazandı. File önünde etkili olan Dinamo Krasnodar, blok sayılarıyla önce dengeyi kurdu sonra öne geçti. Büyük bir heyecana sahne olan tie break setinde gülen taraf 15-13 ile Galatasaray Daikin oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CEV Kupası Finali’nde rövanş maçı 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de Rusya’da oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray Daikin’in kupaya uzanması için Rusya’daki maçı 3-1 ya da 3-0 kazanması gerekiyor. Galatasaray Daikin eğer karşılaşmayı bu skorlarla kazanamazsa, en az iki set kazanması ve karşılaşmayı ‘altın set’e taşıması gerekiyor. Altın seti kazanan takım CEV Kupası kazanan taraf olacak.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın