Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Maç Sonrası Gerginlik

Diyarbakır'da Maç Sonrası Gerginlik

Caner
23.12.2014 - 16:01
gundem.bugun.com.tr

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası bir grup polis ekiplerine taşlı saldırıda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası bir grup polis ekiplerine taşlı saldırıda bulundu. Polis göstericilere müdahale ederken, çıkan olaylarda çok sayıda iş yerinin camları kırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. maçında karşılaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray maçında başlayan küçük çaplı olaylar maç sonrasına da yansıdı. Maçın bitiş düdüğünün ardından stat çevresinde toplanan bir grup, güvenlik önlemi alan polis ekiplerine taşlı saldırıda bulundu. Saldırının ardından güvenlik güçleri dağılın uyarısına uymayan gruba tazyikli su ile müdahale etti. Güvenlik güçleri ile grup arasında çıkan olaylarda çevrede bulunan birçok iş yerine ait cam kırıldı, park halindeki birçok araç da zarar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından grup dağıldı.

İHA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'a Diyarbakır'da Yoğun Güvenlik Önlemi

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Diyarbakırspor ile saat 17:00'de oynayacağı maç öncesi büyük bir şok yaşadı.

Galatasaray'ın saat 17:00'de Türkiye Kupası'nda Diyarbakırspor ile oynayacağı maç öncesi taşlı saldırıya uğradı.

Diyarbakır'da Galatasaray'ı taşıyan otobüse taşlı saldırıda bulunuldu. Futbolcuların saldırıdan yara almadığı öğrenildi. Karşılaşma öncesi şehirde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Galatasaray'a zırhlı koruma

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile bugün saat 17.00'da karşılaşacak olan Galatasaraylı oyuncuların, maç öncesi kaldığı otelin çevresine zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Sabah saatlerinde otel çevresine toplanan taraftarlar duruma tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, dün akşam saatlerinde kente geldi. Havaalanında çok sayıda taraftar tarafından karşılanan Galatasaraylı futbolculara etten duvar örüldü. Duruma sık sık ‘Gaffar Okkan’ sloganı atarak tepki veren taraftarlar, bu sabah otel çevresinde tekrardan toplandı.

Galatasaraylı futbolcuların kaldığı otelin çevresine çok sayıda zırhlı araç sevk edilirken, otel çevresinde kuş uçurtulmuyor.

skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0