Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 3-2 Akhisar Belediyespor

Galatasaray 3-2 Akhisar Belediyespor

Mustafa
20.12.2015 - 18:02

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u Umut Bulut, Podolski ve Yasin Öztekin'in attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Konuk ekibin golleri ise N'Guemo ve Rodallega'dan geldi. Bu maçla beraber sarı kırmızılı takım puanını 29'a yükseltti ve ligin 3. sırasına yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Denizli: "Çok şey değişecek"

Mustafa Denizli: "Çok şey değişecek"

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Akhisar'ı 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

'Bu takımda her şey değişecek' diyen Mustafa Denizli, 'Daha fazla bir önemi var bu maçın, sıkıntılı bir süreç vardı ve bunun aşılması bizim için önemli. Gol yiyeceğiz tabii ama Galatasaray olarak aksiyonları ile hareketleri ile bu gol yeme olayını ortadan kaldıracağız. Akhisar'ı bir çok pozisyonda zorladık, 5'lik 6'lık bir maç da olabilir. Bize puan açısından yakın olan bir rakip ile maç kazanmak da önemli . Birçok şey değişecek, saha içerisinde, saha dışında, bunların hepsi olacak. Sıkıntılı bir sürecin içerisindeyiz ama bunu aşmakta kararlıyız, bu tribünler ile bütünleşmek durumundayız .' dedi.

Akhisar karşısında da tribünün de takımı oyunda tuttuğunu ifade eden Denizli, ' Türkiye'de iki hadise önemli. Birinci takım iyi oynar ve tribünü ele geçirir. İkincisi de tribün, takımı oyunun içerisine çeker. Bugün ikisini de yaşadık' dedi.

Cihat Arslan: “Bu yere tesadüfen gelmedik”

Cihat Arslan: “Bu yere tesadüfen gelmedik”

Süper Lig’de Galatasaray’a 3-2 kaybeden Akhisar Belediyespor takımının teknik direktörü Cihat Arslan, tesadüf eseri bu noktada olmadıklarını söyledi. Akhisar’ın bulunduğu yere hak ederek geldiğini Galatasaray karşısında oynadıkları oyunla kanıtladığını belirten Arslan, maçı şöyle değerlendirdi:

Beklentileri karşıladı iki takım. Gollü maç oldu. İlk gol klaisik Umut Bulut golü. Her top için mücadele vereiyor ve bunun mükafatını gördü. Maç ve tempo olarak geri dönüşümüz müthiş oldu. 3-2 oldu kontralarla.”

“Keşke puanla dönseydik. Galatasararay’dan puan almak için çok çaba gösterdik, olmadı. Gurur duyduğum, iyi mücadele veren bir takıımım var. Şu anda istediğimiz yerdeyiz. Daha iyi yerde de olabilirdik. Burada tesadüfen olmadığımız kanıtladık. 28 puan kolay kazanılmadı.”

Galatasaray 3-2 Akhisar Belediyespor

Galatasaray 3-2 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig’de 16. hafta maçında Galatasaray, evinde Akhisar Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı.

Bir yanda umutsuz taraftar, bir yanda takıma kararlılık ve ümit aşılamaya çalışan Mustafa Denizli. Selçuk ve Burak gibi oyuncularından yoksun Galatasaray’da geldiğinden bu yana doğru dürüst forma şansı bulamayan Tarık Çamdal ve Bilal Kısa değişiklikleriyle sahadaydı. Ön liberoda yine Chedjou vardı. Forvette ise Umut Bulut…

Maça çok hızlı başladı sarı-kırmızılılar. Topu ayağında tutmaya çalışan ve kontrollü oynayan bir Cimbom vardı sahada. Bunun yanında kapalı Akhisar savunması alışamadı bir süre boyunca. Ta ki Umut Bulut sahneye çıkana kadar. Podolski’den gelen topu iyi takip eden tecrübeli santrfor, güzel bir dokunuşla topu filelerle buluşturdu: 1-0

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ardından Lukas Podolski sahneye çıktı. Kaleci Lukac’ın hatasında topu önüne alan Alman golcüye 40. dakikada dokunmak kaldı: 2-0

İlk yarıda soyunma odasına rahat giden Galatasaray için ikinci devre işler tersine döndü. 28. dakiakda Landry Enguemo ve 74’te Hugo Rodallega’nın golleri ile ecel terleri döken sarı-kırmızılılar 56. dakikada Yasin Öztekin’in golüyle skor avantajını koruyabildi.

Galatasaray bu skorla 29 puana yükseldi ve 28 puanda kalan Akhisar Belediyespor’un önüne geçti.

Galatasaray Süper Lig’de önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanına gidecek.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
6
4
2
1
0