Görüş Bildir
Haberler
Futbolcular Gol Sonrası 'Asker Selamı' Vermişti: UEFA'dan TFF'ye Disiplin Soruşturması

etiket Futbolcular Gol Sonrası 'Asker Selamı' Vermişti: UEFA'dan TFF'ye Disiplin Soruşturması

Ulaş
15.10.2019 - 19:55

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa deplasmanında Türk futbolcuların attığı gol sonrası asker selamı vererek yaşadıkları sevinç nedeniyle UEFA tarafından TFF'ye disiplin soruşturması başlatıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

82. dakikada Kaan Aynan'ın attığı gol sonrası futbolcular Türk taraftarların bulunduğu tribüne koşarak asker selamı vermişti.

82. dakikada Kaan Aynan'ın attığı gol sonrası futbolcular Türk taraftarların bulunduğu tribüne koşarak asker selamı vermişti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre UEFA bu sevincin ardından 'siyasi provokasyon' iddiasıyla soruşturma başlattı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, A Milli Takım'da forma giyen futbolcuların 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde geçen cuma günü Arnavutluk ve dün Fransa ile oynadıkları maçlarda olası siyasi provokasyon içeren davranışlar sergilediği iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonuna disiplin soruşturması başlatıldığı belirtildi.

Müfettiş görevlendirildi

Müfettiş görevlendirildi

Açıklamada, soruşturmayı yönetmesi amacıyla UEFA Etik ve Disiplin Kurulu'ndan bir müfettişin görevlendirildiği, konu hakkında detaylı açıklamanın daha sonra yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan UEFA, Bulgaristan-İngiltere maçındaki ırkçı tezahüratlar üzerine taraflar hakkında soruşturma açtığını da bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Griezmann göndermesi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Griezmann göndermesi

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu 'Griezmann'ın asker selamına ses çıkarmayanlar, milli futbolcularımızın güzel selamından başka anlamlar çıkarmaya çalışıyor. Sahadaki başarısızlığı başka şekilde gölgelemek isteyenler, bu çabalarından vazgeçmeliler. Neticeler ortada. Lideriz.' dedi.

Kasapoğlu, 'UEFA'yı kendilerine ulaşan soruşturma talebi nedeniyle basiretli olmaya davet ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
83
35
16
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

O.çocuğu türk düşmanı fifa ivan bebek olayı zaten net belli etti...

Erol Öner

keşke popolarını açsalardı , UEFA sevinirdi . Türkün Türkten başka dostu yoktur..... Bunu herkes böyle bilmesi gerek . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

inizdenbirisi15

serefsiz bu uefa yanlı pustlar