Görüş Bildir
Haberler
Fuat Oktay: 'Merkez Bankası Rezervleri 126 Milyar Doları Aştı'

Fuat Oktay: 'Merkez Bankası Rezervleri 126 Milyar Doları Aştı'

Batuhan
06.12.2021 - 12:57

2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi için TBMM'de konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Son günlerdeki kur hareketleri, ekonominin gerçeklerine uygun değildir. Bu manipülasyon girişimlerinin bize olduğu kadar, bunu yönlendirenlere de giderek artan bir maliyeti vardır,' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM Genel Kurulu; 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerindeki görüşmeler için toplandı.

Açılış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Son günlerdeki kur hareketleri, ekonominin gerçeklerine uygun değildir. Bu manipülasyon girişimlerinin bize olduğu kadar, bunu yönlendirenlere de giderek artan bir maliyeti vardır ve bu sınama, ekonomi üzerinden ülkemize sözde diz çöktürmek isteyenler için de sürdürülebilir değildir,' dedi.

Merkez Bankası'nın rezervlerine de değinen Oktay, 'Son dönemde 35 milyar doların üzerinde bir artışla 126 milyar doları aştı,' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
5
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

arapların parası ile hava atıyorlar.. 20 yıldır absürt bir şekilde sınanıyor mu ekonomi ?? katma değer yaratan bir tane oluşumunuz yok.. hazırda olanlar da ... Devamını Gör

128 Milyar nerede dediğimizde "orada burada zaten bizde sıkıntı yok rezervlerimiz duruyor diyorlardı, şimdi 35 milyar dolar daha geldi 126 oldu diyor. Olm tü... Devamını Gör