Görüş Bildir
Haberler
Fotoğrafların Sana Çağrıştırdıklarına Göre Ne Kadar Psikopatsın?

etiket Fotoğrafların Sana Çağrıştırdıklarına Göre Ne Kadar Psikopatsın?

Bakalım fotoğraflar sana ne çağrıştırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en psikopat insanısın!

Sen dünyanın en psikopat insanısın!

Yani şimdi bunu söylerken korkmuyor değiliz, ama mecbur söylememiz lazım... Sen baya psikopatsın! Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde neyle karşılaşacağını bilemez bile. En normal halinde en az 4 garip hareketin altına imza atıyorsun. Çoğu zaman yalnız vakit geçirmeyi seçiyor ve kim bilir o zamanlarda neler neler düşünüyorsun, aklından neler neler geçiyor. Çünkü hiçbirimizin seninki kadar psikopat bir hayal gücü olduğunu zannetmiyoruz! Tımarhaneye yatsan deliler önünde ceket ilikler, saygıda kusur etmez. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin!

Psikopatlık senin kanında var!

Psikopatlık senin kanında var!

Buna bizce sen de hiç şaşırmadın. Psikopatlık senin içine işlemiş. Yani psikopatlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir his. Dünyanın en psikopat insanı değilsin belki, ama bu senin içine işlemiş. Asosyal bir insansın. Kapalısın, yalnızsın; çünkü insan denilen şeye tahammül edemiyorsun. Empati denilen şey sende yok; ancak bundan şikayetçi de değilsin. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları sallamıyorsun bile. Çünkü senin kendi standartların, kendi doğruların var ve o tarzda yaşamaya çalışıyorsun.

Ne psikopatı? Meleksin sen melek!

Ne psikopatı? Meleksin sen melek!

Sen tam bir meleksin! Yani senin psikopat olmakla zerre ilişikin yok. Çünkü sende psikopatlığa dair hiçbir şey yok. Sen son derece aklı başında, sakin, samimi ve ne yaptığını bilen bir insansın. İnsanlarla olan ilişkilerin son derece sağlıklı, hayata karşı bakış açın ve hayat enerjin de oldukça yüksek. Herkesin kafayı yediği bu dönemde nasıl normal kalabildin, inanılır gibi değil. Sen neredeyse yaşayan efsanesin. Lütfen kendinin değerini bil. Psikolojik açıdan bu kadar sağlıklı kalabildiğin için seni tebrik eder ediyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
564
342
164
141
68
53
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen tam bir meleksin! Yani senin psikopat olmakla zerre ilişikin yok. HADİ LAN ORDAN :)))

Hermione Granger

Ne psikopatı? Meleksin sen melek!

Ezgi Akturk

Ne psikopatı? Meleksin sen, melek! 🙂👍😄