Görüş Bildir
Haberler
Florya'da Toplanan Galatasaray Taraftarları Yönetimi İstifaya Çağırdı

Florya'da Toplanan Galatasaray Taraftarları Yönetimi İstifaya Çağırdı

Takımlarını protesto etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanan bir grup Galatasaray taraftarı yönetimi istifaya çağırdı. Yönetim aleyhinde sert tezahüratlar yapan taraftarlar, yönetimin para cezası verdiği Sneijder'e ise destek çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alınan başarısız sonuçların ardından geçen seneyi hüsranla kapatan Galatasaray, yeni sezon öncesi Sneijder krizi ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Hollandalı yıldızın takımdan gönderileceği haberlerinin ardından Florya'da buluştu.

'Dursun Özbek istifa', 'Yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarların, zaman zaman küfürlü protestoda bulunduğu görüldü.

Taraftarlar ayrıca, aynı zamanda Dursun Özbek'in kardeşi Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek aleyhine de tezahüratlarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-kırmızılı takımın antrenman yaptığı sırada gerçekleşen protesto gösterisinde taraftarlar, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun para cezası verdiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e ise destekte bulundu. Taraftarlar, Sneijder'in yanlarına gelmesi yönünde tezahürat yaptı.

Emniyet güçleri yoğun güvenlik önlemleri alırken, çok sayıda TOMA hazır bekletildi. Taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde tesislerden ayrıldı.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın