Görüş Bildir
Haberler
Flörtleşirken Yaptığın Hata Ne?

etiket Flörtleşirken Yaptığın Hata Ne?

05.06.2023 - 22:02

Hepimiz flört aşamasının heyecanına kapılıp ufak tefek hatalar yapabiliyoruz. Peki senin flörtleşirken yaptığın en büyük hata ne? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. İlişkinin flörtleşme kısmını seviyor musun?

3. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü önemsiyor musun?

4. Bir flörtten beklentin nedir?

5. Peki bir 'ilk buluşmanın' iyi geçtiğini anlaman için aşağıdakilerden hangisi mutlaka olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk adımı sen mi atarsın, yoksa karşı taraftan mı beklersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok hızlı ilerliyorsun!

Verdiğin cevaplara göre çok hızlı ilerliyorsun. Flört aşamasındayken karşı tarafın nabzını yoklamadan, onun duygu, düşünce ve beklentileri üzerine etraflıca düşünmeden adımlar atmaya ve ilişkiyi belli bir noktaya taşımaya uğraşıyorsun. Bu bazı durumlarda karşı tarafın ürkmesine sebep olabilir!

Kendini hemen açık edemiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen kendini hemen açık edemiyorsun. Duygu, düşünce ve beklentilerini karşı tarafa söylemen halinde yargılanmaktan ya da kötü görünmekten çekiniyor, bu yüzden kartlarını açık oynamaktan çekiniyorsun. Kendini daha iyi anlatabilmek için dışarıdan nasıl görüneceğini önemsememeyi deneyebilirsin!

Adım atmakta geç kalabiliyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen adım atmakta geç kalabiliyorsun. Flört döneminin beraberinde getirdiği minimum sorumluluk ve küçük heyecanlar rehavete kapılmana ve karşı tarafın senden ve ilişkiden yana olan beklentilerini gözden kaçırmana neden olabilir. Karşı tarafın senden ne istediğinden emin olmalı ve gerektiğinde adım atmayı bilmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
27
17
12
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok hızlı ilerliyorsun!

Aylin Kayhan

Çok hızlı ilerliyorsun

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Kendini hemen açık edemiyorsun! Duygu, düşünce ve beklentilerini karşı tarafa söylemen halinde yargılanmaktan ya da kötü görünmekten çekiniyor, bu yüzden ka... Devamını Gör