Görüş Bildir
Haberler
Fırtına Geri Geliyor: Meteorolojiden Şiddetli Rüzgar Uyarısı! Saatte 100 Kilometreyi Bulacak

Fırtına Geri Geliyor: Meteorolojiden Şiddetli Rüzgar Uyarısı! Saatte 100 Kilometreyi Bulacak

Türkiye’e geçtiğimiz haftalarda özellikle Marmara Bölgesi’nde şiddetli lodos sebebiyle zor anlar yaşanmıştı. İstanbul’da çatı uçması ve ağaçların devrilmesi sonucu 5 vatandaş hayatını kaybetmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yayınladığı hava durumu raporu ile fırtına için yeniden uyarıda bulundu. Peki, fırtına ne zaman etkili olacak? Şiddetli rüzgar hangi illerde yaşanacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde yapılan fırtına uyarısının tüm detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşlar hava durumu yakından takip ediyor. Özellikle yaklaşan hafta sonu için plan yapmak isteyenlere Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kötü haber geldi. Fırtına hafta sonu boyunca etkili olacak. Şiddetli esecek rüzgarın hızının bazı bölgeler saat 100 kilometreye kadar çıkması bekleniyor.

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı fırtına uyarısı şekilde;

Rüzgarın cuma gününden itibaren Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde güney yönlerden fırtına (50-70 kilometre/saat), yüksek kesimlerde hamleli kuvvetli fırtına (70-90 kilometre/saat), yer yer tam fırtına (90-100 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın