Görüş Bildir
Haberler
Fernandao'nun Performansı UEFA'nın Manşetinde

Fernandao'nun Performansı UEFA'nın Manşetinde

Batuhan
13.02.2015 - 18:00

Süper Lig'de gol krallığı yarışını önde götüren Fernandao'nun bu performansı UEFA'nın dikkatini çekti ve Brezilyalı oyuncuyu manşetine taşıdı.

UEFA'nın resmi internet sitesinde Bursaspor'un golcüsü Fernandão ile ilgili bir yazı yer aldı.

Avrupa'daki en uzun gol serisi başlığıyla yer alan haberde, Süper Lig'de son 8 maçında gol kaydeden Fernandao'dan söz eden UEFA, oyuncunun takım arkadaşı Josue'nin 'Gol deyince aklımıza Fernandão geliyor' ve Holmen'in 'Fernandão, fiziğiyle Süper Lig'deki golcüler arasında lider' sözlerine de ver verdi.

Haberde Fernandão'nun Brezilya yıllarından başlayarak Bursaspor'daki kariyerinden söz ediliyor ve Brezilyalı golcünün Colin Kazım aracılığıyla Bursaspor'a geldiğinden söz ediliyor. Fernandão ise kendisiyle yapılan söyleşide takım arkadaşı Bellushi'nin harika bir yeteneği olduğuna vurgu yaparak, 'O, savunmayı da hücumu da çok iyi yapıyor. Öldürücü asistlerini aldıktan sonra golü atmak çocuk oyuncağı' diyerek arkadaşını övdü.

Fernandão ile ilgili Şenol Güneş ise Brezilyalı oyuncunun takımda yer almasından memnun olduğunu dile getirerek, 'Onun olması bizim için önemli. Herkes onu uzun boylu ve güçlü bir forvet olarak görebilir ama son vuruşlarının da çok iyi olduğunu düşünüyorum' dedi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0