Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe - Galatasaray Maçında Küfür Krizi

Fenerbahçe - Galatasaray Maçında Küfür Krizi

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan final maçı sonrası çarpıcı bir iddiada bulundu. Balaban, Galatasaray'ın hocası Ekrem Memnun'un, müsabaka boyunca Sarı-Lacivertliler'in genel menajeri Didem Akın'a küfür ettiğini ileri sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban FB TV’ye yaptığı açıklamada, Galatasaray’ı bu sezon 6. kez yendiklerini vurgulayarak, 'Kupayı almak her şeyden önemli. Kızlarımıza biz inanıyorduk. Kupayı alacağımızdan emindik. Onlar da gereğini yaptılar. Hakikaten çok mutluyuz. Tüm camiamıza, taraftarımıza, yönetimimize hayırlı olsun' dedi.

Balaban, kupa töreniyle ilgili ise 'Galatasaraylı sporcuların kupa törenine katılmamalarını kınıyorum. Bunun yanında hocaları milli takım antrenörlüğü yapmış birisi. Ağza alınmayacak sözlerle maçta genel menajerimize küfür etti. Biz şeref tribününden duyduk. Bunu da yakıştıramıyorum. Herkes bilsin' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
27
13
6
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında, ortada bir küfür yoksa, kıyamet kopacağını düşünebilirsiniz.. İnanın bunun haber değeri bile yok..