Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Final Four Biletini Kaptı

Fenerbahçe Final Four Biletini Kaptı

Fatih
11.03.2015 - 22:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final serisi 3. maçında Fenerbahçe sahasında Galatasaray Odeabank'ı 63-52 yenerek Final Four'a yükseldi.

FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final serisi 3. maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşı karşıya geldi. Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Galatasaray'ı 63-52 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi ve Final Four'a yükseldi.

Serinin ilk maçını Fenerbahçe sahasında 58-56 kazanırken, 2. maçta ise Galatasaray evinde 59-57 galip gelmişti. 3. ve son maç olan bu karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde düzenlenecek olan Final Four'a katılma hakkı elde etti.

1. Periyot Sonucu: 20-13

2. Periyot Sonucu: 39-27 (19-14)

3. Periyot Sonucu: 52-37 (13-10)

4. Periyot Sonucu: 63-52 (11-15)

DERBİDEN NOTLAR

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisi 3. maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank'ın karşı karşıya geldiği Avrupa derbisine, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda iki kulübün anlaşması gereği sarı-kırmızılı taraftarların izleyemediği mücadelede, 2 bin Fenerbahçeli taraftar yer aldı. Fenerbahçeli yöneticilerin yanı sıra, Galatasaraylı yöneticiler da 'Dörtlü Final'e kalacak takımı belirleyecek bu önemli mücadelede takımlarını yalnız bırakmadılar.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri İsfendiyar Zülfikari, Turhan Şahin, Yalçın Haker, Selim Kosif ve Ünal Uzun ile Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Kınay, Ural Aküzüm ve Selim Arda Üçer mücadeleyi protokol tribününden takip ettiler.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0