Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Sonra Alper Potuk da Aziz Üstel'i Mahkemeye Verdi

Fenerbahçe'den Sonra Alper Potuk da Aziz Üstel'i Mahkemeye Verdi

Batuhan
30.12.2014 - 14:27

Fenerbahçe Kulübü'nden sonra Alper Potuk da kendisi hakkında 'Saçlarını kestirsin de iyice maymun gibi olsun' sözlerini sarf eden Aziz Üstel'i dava etti.

Geçen sezon oynanan Galatasaray maçı öncesi Alper Potuk, 'Şampiyon olursak Türk Telekom Arena'da saçlarımı keseceğim' açıklamasıyla dikkat çekmiş, Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel ise katıldığı bir radyo programında 'Saçlarını kestirsin iyice maymuna dönsün' yorumu yapmıştı.

Fenerbahçe Kulübü bu olayın ardından Üstel'i mahkemeye vermişti. Alper de Üstel'in peşini bırakmadı. Savcılığa; hakarete uğradığı, onur, şeref ve saygınlığının rencide edildiği gerekçesiyle şikayet dilekçesi veren Alper Potuk, Üstel hakkında soruşturma başlatılmasını sağladı.

Bir kez daha özür dilerim

Savcılık Aziz Üstel'i ifade vermeye çağırdı. Üstel savcılık ifadesinde kimseye hakaret etmediğini, Potuk'a saçını kestirme şekli sebebiyle şaka yaptığını fakat onun yanlış anladığını ileri sürdü. Potuk'tan üç kez özür dilediğini bir kez daha özür dilemek istediğini kaydeden Üstel uzlaşmak istediğini de savcıya bildirdi. Fakat Alper Potuk bu teklifi geri çevirdi. Üstel, ilerleyen günlerde hakaret suçu kapsamında Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Sabah

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0