Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Küfür Açıklaması

Fenerbahçe'den Küfür Açıklaması

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Kadınlar Türkiye Kupası finalinde yaşanan küfür skandalı ile ilgili Fenerbahçe resmi sitesinden açıklama yapıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'Dün oynanan ve Galatasaray'ı mağlup ettiğimiz Kadınlar Türkiye Kupası Finali’nde, rakibin başantrenörü Ekrem Memnun'un müsabaka boyunca başta Takım Menajerimiz Didem Akın ve teknik ekibimizi hedef alan küfürleri, tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Ay-yıldızlı takımımızın da bir dönem başantrenörlüğünü yapmış olan bahse konu şahsın, dünkü müsabaka boyunca sporun ruhuna her koşulda aykırı, özellikle bir kadın profesyonelimizi hedef alan davranış ve küfürleri, saha komiseri, federasyon yetkilileri, Galatasaray benchi ve yöneticileri tarafından da açıkça duyulmuş, ancak şahsı konu ile ilgili uyarma zahmetinde bulunulmamıştır.

Maç boyu devam eden tacizkar tavırların ve küfürlerin  sahibi Ekrem Memnun'un, bu tavırlarına ilişkin görüntü ve ses kayıtlarının, yayıncı kuruluşta bulunduğuna emin olmakla birlikte, konu ile ilgili federasyon temsilcileri tarafımızdan bilgilendirilmiştir.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan haklı beklentimiz, söz konusu şahsın kendini bilmez hakaret ve küfürlerinin kesinlikle karşılıksız kalmaması, özellikle bir kadın profesyonelimiz başta olmak üzere teknik ekibimize yönelik küfürlerin mimarı Ekrem Memnun'a hak ettiği yaptırımın ivedilikle uygulanmasıdır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
9
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın