Görüş Bildir
Haberler
Fehmi Koru'dan 'Erken Seçim' Açıklaması: 'Erdoğan’ın MHP’ye Sürpriz Yapacağı Görüşündeyim'

Fehmi Koru'dan 'Erken Seçim' Açıklaması: 'Erdoğan’ın MHP’ye Sürpriz Yapacağı Görüşündeyim'

Ulaş
03.01.2022 - 12:13

Gazeteci Fehmi Koru, erken seçimin beklentinin aksine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından değil, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koru, kişisel blogunda kaleme aldığı köşe yazısında Türkiye’de ekonominin gidişatına dair görüşlerini paylaştı. Koru, yazısının devamında erken seçimi de gündeme getirerek şunları kaydetti:

'Atilla Yeşilada iktidara ‘erken seçim’ tavsiyesinde bulunuyor. Böylece iktidar cephesi kazanırsa Cumhurbaşkanı güven tazelemiş olur, kaybederse sorunların üstesinden gelmek muhalefetin üstüne kalır görüşünde. Demokrasilerde çare tükenmiyor. Herkes seçim tarihinin erkene alınmasını MHP’den ve lideri Devlet Bahçeli’den bekliyor; ben ise erken seçim sürprizini, kendisini siyaseten zayıflatan süreci “Gel beraberce sistemi değiştirelim” teklifiyle başlatan MHP liderine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmasını bekliyorum. Metropoll‘ün son kamuoyu araştırmasında, bugün seçim olsa, MHP’nin oyu, kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 7’yi bulmuyor…'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Beklenen bir şey. Tüm anketler gösteriyor ki cumhur ittifakının iktidara gelmesi zor. Akp gider ayak bahçeliye golü atarsa o zaman bizim saray finosun işi zor.

Resho

Ha diyor ki bu sefer sahibi konuşacak. O da haklı baktı sesi çok çıkıyor ön plana çıkmasın ister.