Görüş Bildir
Haberler
Fazla Sallayanların Ayarında Sallayanlardan Farklı Yaptığı 11 Şey

Fazla Sallayanların Ayarında Sallayanlardan Farklı Yaptığı 11 Şey

1. Abartma olayını abartmak

Biz sana abartma demiyoruz, hobi olarak yine abart. Ama ayarında.

2. Fazla heyecan yapmak

İç sesin “Sallıyorum şu an ama inanıyorlar mı bilmiyorum kesin anladılar şu an salladığımı yapamayacağım galiba…” diyorsa bil ki fazla sallıyorsun. Halbuki ayarında sallasan sana tam olarak böyle diyecek. “Ooo, çok iyi detay, uff tam ayarında salladın şu an, ben bile inandım.”

3. Çok hızlı konuşmak

Fazla sallamanın getirdiği adrenalinle diline hakim olamazsın, diline hakim olamadıkça da ağzından çıkanı kulağın duymaz ve daha fazla sallarsın, daha fazla salladıkça daha fazla konuşursun… Sonsuz döngü.

4. Hiç detaya giremeyeceğin bir konuda sallamak

Artık bu fazla sallamak değil olayı bambaşka bi’ boyuta çıkarmak. Şimdi benim babam gençliğinde astronotmuş dersen ve bu konuyla ilgili hiçbir fikrin yoksa, hiçbir ayrıntı veremezsin. Hiç ayrıntı vermezsen salladığınla kalırsın. Olmaz.

5. Çok fazla detaya girmek

O kadar çok detay vermişsindir ki kilometrelerce öteden fazla salladığın anlaşılabilmektedir. İnce detaylar ver, ne az ne de fazla, ayarı tuttur.

6. Sinirlerine hakim olamamak

O kadar fazla sallamışsındır ki artık bu gerginliği bünyen kaldırmaz; gözün seğirir, sesin titrer… İşte yapma bunu, yapma. Ayarında salla.

7. Mantıksız bahaneler sunmak

8. Cool duruşundan ödün vermek

O kadar fazla sallarsan ne havan kalır, ne de karizman. Fazla sallayıp duruşunu bozma, ayarında salla.

9. Çok fazla çabalamak

Yerlere attın kendini sana inansınlar diye, hayır dedin o pilot çok iyi bir insandı ve ricanı kabul edip İstanbul-İzmir uçuşunu senin yapmana izin verdi, kokpitte nasıl oturduğunun bile demonstrasyonunu yaptın, sen uçurdun o uçağı, sen! Uçma kardeşim. Uçma.

10. Önünü alamamak / Saçmalamak

Kendi söylediğin şeyin sana bile mantıklı gelmediği, o kendi kendini anlayamadığın an var ya… Hah, işte o zaman fazla sallıyorsun.

11. İnandırıcılığını yitirmek

Fazla sallamak ve ayarında sallamak arasındaki 11 farkı da öğrendiğine göre artık seni kimse tutamaz.

Fazla sallamak ve ayarında sallamak arasındaki 11 farkı da öğrendiğine göre artık seni kimse tutamaz.

Hem ortamlarda ayarında sallayıp esersin, hem de Fanta Tanecix’i ayarında sallayıp içine karışan leziz meyve taneciklerini keyifle yudumlarsın.

Ha bu arada, olur da kanıta ihtiyacın olursa gel sallamator.com’a, salla ayarında bir şeyler, Sallamatör senin için kanıtlasın. Sana da eğlencenin dibine vurmak kalsın. Unutma, ne az ne fazla, #AyarındaSalla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Ölmez

Fantanın içine artık çilek koyun

Napson Fernandes

http://www.123homeremedy.com food releated and home remedies