Görüş Bildir
Haberler
Favori Yabancı Dizi Karakterlerine Göre Hangi Film Karakterisin?

etiket Favori Yabancı Dizi Karakterlerine Göre Hangi Film Karakterisin?

Trex
15.08.2017 - 15:39

O ikisi aynı soruya konulur mu vicdansız editör?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jack Sparrow!

Jack Sparrow!
i.pinimg.com

Verdiğin cevaplara göre sen sinema tarihinin en meşhur korsanı Kaptan Jack Sparrow'sun. Öncelikle diğer insanlardan çok ama çok farklısın. Enerjiksin ve bitmeyen enerjin insanları hayrete düşürüyor. Biraz arızalık da var tabi. Bazen sağın solun belli olmuyor. Olmadık yerlerde hiç beklenmedik hamlelerle olayları zekice lehine çevirebiliyorsun. Daha iyi bir karakter tanımlayamazdı seni. Cuk oturdu. :)

Emmett Brown!

Emmett Brown!

Verdiğin cevaplara göre sen sinema tarihinin en meşhur bilim insanı Dr. Emmet Brown'sın! Sendeki pür deha. Yani bildiğimiz anlamıyla zekanın ve azmin birleşiminden oluşan o imrenilesi özellik. E haliyle de senden Emmett Brown olur tabii ki. Kararlısın ve adeta başarmak için yaratılmışsın. Vazgeçmiyorsun ama bu yolda sana önderlik eden de daima o keskin zekan oluyor. Bir filmde oynasan seni diğerlerinden ayıran nev-i şahsına münhasır bir karakter olman gerekir. Brown senin için biçilmiş kaftan.

Hermione Granger!

Hermione Granger!

Senin en belirgin özelliğin pratik zekan. Aynı zamanda da tabiri caizse ayaklı ansiklopedi olman. O zaman Hermione Granger'dan başkası olman da pek mümkün değil. Başarısız olmaktan korkuyorsun, bazen kendine güvenmediğin de oluyor ama zekan seni asla yarı yolda bırakmıyor. Hızlı karar alıp doğru sonuca gitme konusundaki başarın bir film karakteri olsan en çok Hermione'ye yakışacağını gösteriyor. ;)

V!

V!

Efsane film V for Vendetta'nın V'si çıktın! Senin ruhun isyankar. İsyankarlık her bir hücrene işlemiş. Adeta bir maske kullanır gibi İnsanlara gerçek yüzünün göstermiyorsun. Bu da seni gizemli biri yapıyor. Hayatında belirlediğin amacı gerçekleştirebilmek için her şeyi yaparsın. Tuttuğunu koparan birisin yani. Kahraman ruhunun yanı sıra deli dolu bir yanın da var. Biraz ying yanga benziyorsun yani. Siyah ve beyaz gibi. ;)

Prenses Leia!

Prenses Leia!

Şu galaksinin en güzel ve en asil prensesi olduğun konusunda şüpheye düşen insan, ya kıskançtır ya da en basit ifadeyle kördür. Bütün herkes senin peşinde, ama senin peşinde olduğun özgürlük. Zaten özgür olmayan kişinin güzel, çekici, peşinden koşturan biri olması bu raddede pek mühim değildir, ey piremses :)

Gandalf!

Gandalf!

Sağduyunun ve tecrübenin vücut bulmuş halisiniz. Bu gözler neler gördü, neler geçirdi, hey gidi hey!.. Korumacısınız da ayrıca. Sevdikleriniz için kendinizi 'You shall not pass' diye balrogların, iblislerin, goblinlerin önüne atabilirsiniz hiç düşünmeden. Bir de son anda ortaya çıkma gibi bir huyunuz var ki, adeta süvariler gibisiniz. İnanmayanlara, 5. günün şafağını hatırlatabilirsiniz gönül rahatlığıyla :)

Aragorn!

Aragorn!

Siz tam bir lidersiniz. Lider olduğunuzu da sağda solda avazınız çıktığı kadar bağırarak duyurmanıza da hiç mi hiç gerek yok! Çünkü bazıları lider doğar, bazılarıysa sizi aşağı çekmek için türlü kumpaslar kurar. Zarar yok, sizi bilen bilir. Kılıç da sizde, ferman da sizde, mühür de.. Bunu sakın ama sakın unutmayın ;)

Severus Snape!

Severus Snape!

Bu güneş sisteminin, belki bir iki komşu sistemleri de dahil edebiliriz buna, en nev-i şahsına münhasır insanı sizsiniz. İnsan da eksik kalır size, ne desem bilemedim. Sır küpüsünüz, sır. Sizin taşıdıklarınızı başkası taşısa beli ortadan ikiye ayrılır, kuşkusuz. Bunun yanında insanların sizi kötü bilmesini istiyorsunuz garip bir şeklide. Ancak o insanların en temizi, en iyisi bile sizin yanınızda İblis kalır. O kadar SÜPER bir kişiliksiniz. Siyahı, hayata siyahtan bakmanızsa hakkınızda denilebilecek son şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
613
312
118
100
57
39
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın