Görüş Bildir
Haberler
Favori Tatlılarını Seç, Ne Kadar Sempatik Olduğunu Söyleyelim!

etiket Favori Tatlılarını Seç, Ne Kadar Sempatik Olduğunu Söyleyelim!

Favori tatlılarını seç, ne kadar sempatik olduğunu söyleyelim! Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Öncelikle, ağzınız biraz sulanabilir baştan söyleyeyim! Hazırsak başlayalım, söyle bakalım sütlü tatlılardan hangisini tercih edersin?

4. Şimdi de bu tatlılar arasında en sevdiğini seç bakalım.

5. Imm... Peki ya bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadii şimdi de bu meyveli tartlardan hangisini yemek istersin?

7. Hadi bir tane de cupcake seç bakalım...

8. Bu rengarenk tatlılardan hangisi senin tercihin?

9. Hadi şimdi de bu ikisinden birini seç bakalım.

10. Ve son olarak, bu şerbetli tatlılardan birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu tatlılığınla nasıl başa çıkıyorsun??

Sen o kadar sempatik bir insansın ki gerçekten insanlar sana bayılıyor. Resmen sempatik oluşun ile ön plandasın. Çünkü öyle kendini fazla kasmazsın. Olduğun gibi davranırsın ve senin için dış güzellikten iç güzellik daha ön planda. İnsanlar ile konuşurken jest ve mimiklerini çok etkin kullanıyorsun. Elin kolun asla rahat durmaz mesela. Bu tez canlı oluşundan kaynaklanıyor olsa gerek. Daima iyi niyetlisin ve bu zaten direkt yüzünden anlaşılıyor. Çünkü insanlara karşı hep güler yüzlüsün. Böyle olunca da doğal olarak insanlar sana daha çabuk ısınıyorlar. Dışarıdan böyle gözüktüğün için zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorsun. Çünkü her insanla muhatap olmayı sevmezsin. Ama hal böyle olunca insanlar seni iyi niyetini kullanabiliyorlar. O yüzden bu sempatikliğini biraz azaltan mı ne? Bu kadar sempatik olmamalısın!

Sen ne sempatik ne tatlı şeysin öyle!

Sen ne tatlı şeysin öyle ya! İnsanlar seni görünce yanaklarını sıkası geliyor. O kadar sempatik bir insansın ki insanlar seni görünce kendilerini çok mutlu hissediyorlar. Çünkü o kadar samimisin ki yanındaki herkes kendini senin yanında çok rahat hissediyorlar. Hatta bu yüzden sürekli meşgulsün. Sürekli seninle vakit geçirmek isteyen insanlar var etrafında. Yetişemiyorsun artık insanlara vakit ayırmaya. Hele kendine hiç zaman ayıramıyorsun. Tabi sempatik olmanın kötü yanı da bu herhalde :)Sürekli ilgi nereye kadar. İnsan sıkılır bir yerden sonra değil mi? Hele o gülüşün yok mu? Esprili bir insan oluşun da cabası. Hem kendin gülmeyi hem de etrafındaki insanları güldürmeyi başarıyorsun. Seni sevmesinler de ne yapsınlar? Kendine bu aralar dikkat et. Yoksa nazar değebilir bizden söylemesi.

Senin sempatik değil de çekici bir havan var!

Sen sempatikten ziyade çok çekici bir insansın! Görünüşünde muhteşem bir cazibe var. Öyle böyle değil hem de! Tabii insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça, içinin güzelliğini de gördükçe onlara aşırı derecede çekici geliyorsun. Yeri geldiğinde gizemli bir havaya giriyor, insanları merak içerisinde bırakıyorsun. Kendini düşündürmeyi iyi biliyorsun yani. Bu da sana ayrı bir hava katıyor diyebiliriz! Bu ihtişamından ve ışıltından hiç vazgeçme, böyle çok güzelsin! Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. Anlayacağın senin daha ağır bir duruşun var. Bu yüzden insanlara sempatik değil de daha çok çekici geliyorsun. Doğal halinle bile resmen insanları cezbediyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
711
475
282
66
37
35
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shadowless

oruçlu halimle neden bu testi çözdüm ki 😬😬😁

Gizem Yenikler

Bu tatlılığınla nasıl başa çıkıyorsun?? Sen o kadar sempatik bir insansın ki gerçekten insanlar sana bayılıyor. Resmen sempatik oluşun ile ön plandasın. Ç... Devamını Gör

daysnes

HEPSİNİ YEMEK İSTİYORUM