Görüş Bildir
Haberler
Farah Zeynep Abdullah İmaj Değiştirdi! Sarı Saçlarına Veda Etti...

Farah Zeynep Abdullah İmaj Değiştirdi! Sarı Saçlarına Veda Etti...

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Farah Zeynep Abdullah, bir süredir sarı renkte kullandığı saçlarını boyattı. Yeni film projesi için imaj değişikliğine giden oyuncu, saçlarını koyu renge boyattı. Oyuncu yeni imajıyla takipçileri tarafından da çok beğenildi. işte Farah Zeynep Abdullah'ın yeni imajı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı'na sürpriz şekilde veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Şarkıcı Bergen'in hayatını konu alan filmde başrol oynayacak güzel oyuncu, rol için imaj değişikliğine gitti. 32 yaşındaki oyuncu, sarı saçlarına veda etti.

Yeni Saçlarıyla Çok Beğenildi

Yeni Saçlarıyla Çok Beğenildi

Şarkıcı Bergen'in hayatını konu alan aynı adlı sinema filminde başrol oynayacak olan güzel oyuncu, uzun süredir sarı renkte kullandığı saçlarını kahverengiye boyattı. Yeni saç rengiyle bir dergiye poz veren oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarında tam not aldı. Oyuncu paylaşımı kısa sürede 77 binden fazla beğeni alırken yeni imajını gören hayranları, 'Bu saç aşırı yakışmış', 'Kahverengi çok yakışmış' ve 'Her saç rengi çok yakışıyor' yorumları yapıldı.

İşte Farah Zeynep Abdullah'ın yeni imajı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın