Görüş Bildir
Haberler
Falcao Kırmızı Şeytan mı oluyor?

Falcao Kırmızı Şeytan mı oluyor?

Kemal Bal
01.09.2014 - 11:06 Son Güncelleme: 01.09.2014 - 14:15

Falcao Kırmızı Şeytan mı oluyor?

Yaz transfer sezonunun dikkat çeken takımlarından olan Manchester UnitedMonaco‘nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao için 65 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Transferin son gününde Manchester United, Radamel Falcao için Fransız kulübü Monaco’nun kapısını çalabilir. Kolombiya medyasında yer alan haberlere göre Kırmızı Şeytanlar yıldız golcü için 65 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardı.

Falcao’nun Manchester United‘a transfer olacağı iddiası Güney Amerikalı gazeteci Saris Bello tarafından Twitter’dan ortaya atıldı. DİRECTV çalışanı Bello, Radamel Falcao’nun Manchester United ile 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağını iddia ederken, Finansal Fair Play kısıtlamaları nedeniyle yıldız golcünün Ada’nın yolunu tutacağını iddia etti.

Saris Bello’ya göre transferin gerçekleşmesinin ardından Radamel Falcao, Premier Lig’in en çok kazanan futbolcusu ünvanını kazanacak.

Manchester United, önceki gün Ajax’ın sol kanat oyuncusu Daley Blind’i Ada’ya davet ederek sağlık kontrolünden geçirmişti.

Kaynak: http://www.101gol.com/manchester-unit...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın