Görüş Bildir
Haberler
Facebook'a Yeni Güncelleme

Facebook'a Yeni Güncelleme

Burcu Pak
08.11.2014 - 15:06 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 15:47

Sosyal ağ kullanımının artması ve çeşitlerinin çoğalmasından dolayı platformlar sürekli olarak yeni özellikler ile kendilerine kullanıcı çekmeye çalışmaktadır. Facebook tarafından son zamanlarda çıkarılan bazı özellikler beğenilmemiş olsada bu özellik herkes hoşuna gidecektir.

Birçoğumuzun arkadaş listesinde fikirlerini sevmediğiniz ve paylaşımlarına sinir olduğunuz arkadaşlarımız vardır. Fakat arkadaşlık listenizden de kaldıramazsınız onları. Yada çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın paylaşımlarını sürekli ve sık olarak görmek istiyorsunuz.

İşte bu noktada facebook güzel bir geliştirme ile kullanıcılarına haber verdi. Artık yeni düzenleme ile istediğiniz kişileri seçip iletilerini görme durumunu ayarlama yapabiliyorsunuz. 

Örneğin bir arkadaşınız sürekli olarak sizin sevmediğiniz videolar paylaşıyor. Yeni düzenleme ile bu arkadaşınızın paylaşımlarını kendi haber kaynağınızdan kaldırarak paylaşımlarını görmemiş oluyorsunuz. Yada seyrek göster seçeneği ile o kişini paylaşımlarını çok az görebiliyorsunuz.

Aynı şekilde bunun tam tersinide yapabiliyorsunuz. Çok sevdiğiniz paylaşımları paylaşan arkadaşlarınızın gönderilerini sık göster diyerek onlardan her an haber alabiliyorsunuz.

Facebook bu özellik ile reklam amaçlı açılmış profillerinde önüne geçmeyi hesaplıyor.

Kaynak: http://mysubh.com/makale/3203/faceboo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0