Görüş Bildir
Haberler
Facebook'tan Fotoğraf Düzenleme Yeniliği

Facebook'tan Fotoğraf Düzenleme Yeniliği

Batuhan
29.06.2015 - 11:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, mobil platformlardan fotoğraf yükleyen kullanıcıların karşısına yeni düzenleme aracı ile çıkmaya hazırlanıyor.

Popüler sosyal medya sitesi Facebook , geçtiğimiz dönemlerde Snapchat firmasını satın almak için bir takım girişimlerde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı. Snapchat’i satın alamayan Facebook, rakibinin özelliklerine benzer Slingshot gibi uygulamalar ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Ancak Facebook bu tarz uygulamalar ile pek umduğunu bulamamıştı.

Gelen yeni bilgilere göre Facebook yine Snapchat benzeri bir program üzerinde çalışıyor. iOS için gelecek bu yenilik sayesinde Facebook’a fotoğraf yüklemeden önce; fotoğrafları Snapchat’ten alışkın olduğumuz düzenleme araçları ile renklendirebileceğiz.

Facebook’un yeni fotoğraf düzenleme araçları arasında; fotoğraf filtreleri , yazı ekleme , sticker ekleme ve kesme özelliği bulunuyor. Bu özelliklerin önümüzdeki günlerde yayınlanacak Facebook güncellemesi ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yaş ortalamasını yükselten Facebook , bu tarz yenilikler ile gençleri tekrardan platformuna kazandırmak istiyor. Bakalım fotoğraf düzenleme yeniliği bu konuda Facebook’a nasıl bir yarar sağlayacak.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0